Snelle levering Product zoals beschreven

Correct en eenvoudig bestellen en ontvangen

Ik kreeg ‘het licht van boven zien’ via de post!

Correct en eenvoudig bestellen en ontvangen

Ik kreeg ‘het licht van boven zien’ via de post!

Precies wat ik zocht!

Goede website. Perfecte levering. Ben 100 % tevreden.

Precies wat ik zocht!

Goede website. Perfecte levering. Ben 100 % tevreden.

Mooi product, en snel geleverd. Ga zo door.

Snel en goed

Goede site, snel en netjes geleverd. Reageren ook snel en klantvriendelijk over de mail

Snelle levering, goed product!

Kaarsjes gekocht voor een oude kroonluchter die er nu weer prachtig uit ziet!

Snelle levering, goed product!

Kaarsjes gekocht voor een oude kroonluchter die er nu weer prachtig uit ziet!

Snel verzonden, precies wat ik zocht

Ik zocht een specifiek type elektra-kabel. Super dat ik deze hier per meter kon bestellen. Snel verzonden en zeer tevreden met de kwaliteit.

Past goed precies wat ik zocht

Prima spullen, snel geleverd.

Uitgebreid assortiment, alles om een lamp te maken of repareren. Ik heb mijn hanglamp omgebouwd naar een plafonniere. Heel tevreden met het resultaat.

Prima spullen, snel geleverd.

Leuke winkel met vriendelijke medewerkers

Een leuke winkel waar veel te vinden is. Behulpzame en zeer vriendelijke medewerkers.

Leuke winkel met vriendelijke medewerkers

Prima materiaal

Prima service. Prima materiaal

Goed materiaal

Product deed aan de volwachting

Probleemloos naar mooie onderdelen

Uitgebreide keus in onderdelen voor kroonluchters, makkelijk te bestellen en erg snel in goede verpakking in huis

Good communication, good price, delivery could have been little faster

First time to buy, found Euro plugs which I needed by making Google searchs to find them. Got those today, thank you, but have to say that I expected that these plugs have screw terminals for wire connection, not crimpable one time terminals. But my own fault, should have taken sharper look of the product before placing an order.

Kopen zonder zorgen

Leuke winkel met zeer vriendelijk personeel

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam