top communicatie

Ik kreeg heel snel en een duidelijk antwoord op een vraag die ik had verzonden in verband met een artikel die ik wou kopen. De aankoop ging heel vlot en de verzending was heel snel. Het artikel beantwoorde aan mijn verwachtingen. Ik ben heel tevreden.

Zeer tevreden over Lamplord,

Onlangs 2 aankopen gedaan waar ik heel tevreden van ben. Alle producten waren zoals omschreven. Service en verzending kwamen heel snel voor mekaar. Mvg Frederick

Snelle en zorgvuldige levering

Goed product voor een redelijke prijs

Snelle retour

Helaas waren de schroeven niet de juiste. Heel makkelijk kunnen retouren en het geld snel terug

Zoals altijd

Snel, behulpzaam

Gewoon goed

Site is goed en makkelijk te vinden en te bestellen

Duidelijke website, veel detailmateriaal

Duidelijk, prijs kwaliteit, goeie service.

Positive

Very reliable e-store. Highly recommend! I ordered two items from them and when the items which arrived were not as described - they left me those items and immediately returned all the money I paid.

Perfecte en snelle levering

Ik was op zoek naar een paar ophangogen voor mijn lamp welke vervangen moesten worden. Gelukkig kwam ik op de site van Lamplord terecht en daar heb ik gevonden wat ik nodig had en ik kom zeker terug als ik weer een vervanging oid nodig heb. Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle en efficiënte service

Goed aanbod en responsieve klantenservice!

Zeer blij dat jullie het onderdeel van mijn lamp hadden. Via internet besteld en gelukkig op tijd binnen zodat we de lamp konden ophangen.

Keurig verpakt bij ons afgeleverd!

Onze bestelling werd keurig verpakt vrij snel bij ons afgeleverd! Een volgende keer gaan we zeker weer bij deze firma de website bezoeken!

Perfecft,

Zéér snel in huis .

Door snelle levering, erg tevreden

Was een juiste keuze

Everything went fast and smooth! Thank you!

Was perfect!

Goed en snel geleverd

Alles waargemaakt van hetgeen beloofd is.

Keurig op tijd geleverd.

Het waren de juiste onderdelen.

Snelle service en dito bezorging.

Goede onderdelen snel geleverd

Om onze lamp te repareren hadden we onderdelen nodig. Deze zijn goed en snel geleverd, in een mooie kleine verpakking zodat het door de brievenbus kon.

zeer goede service

snel en correct geleverd

Snelle en perfecte snelle levering

Goed product en snel geleverd

Geen revieuw

Goede en snelle afhandeling

Erg veel keus, snelle afhandeling en keurig ontvangen

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam