Was wat ik verwachtte.

Wat op de site stond werd ook werkelijk geleverd.

Gewoon perfect.

Goede website. Makkelijk juiste producten kunnen vinden. Besteld, betaald en snel ontvangen.

Alles volgens afspraak en leuk contact.

ontbrekende kristallen aangevuld en kapotte vervangen, nu is mijn kroonluchter weer helemaal compleet en schitterde weer .

Perfect service and comprehensive selection

Perfect location for difficult to find items. Thank you so much for the communication along the way!

Gedegen, snel en voldoet aan verwachting

Had zelf een fout gemaakt bij de bestelling en werd, voor verzending, gebeld dat het ene onderdeel niet op andere zou passen. Vandaag de dag is dat heel bijzonder. Goed met je werk en klanten bezig zijn. Ik heb van een olifant een lamp gemaakt voor in de kamer van m'n kleinzoon. Hij is er heel blij mee.

Goede winkel met ruim assortiment

Is een beetje moeilijk om de juiste onderdelen bij elkaar te zoeken, misschien setjes samenstellen? Verder is het spul flink aan de prijs. Maar toch een goede beoordeling.

Goede kwaliteit en vooral fijne klantenservice

Nadat bleek dat mijn pakje een verkeerde adressering had,zocht ik contact en ik kreeg zelfs in het weekend een reactie terug.Uiteindelijk kwam alles goed en was mijn pakje ook nog eens op tijd geleverd…

Snel en goed

Weinig woorden, gewoon goed, goede levering, fijne overzichtelijke website, alles klopt, Chapeau

Makkelijk en snel

Overzichtelijk bestellen, snelle service

Het eerste pakket ging verloren maar werd snel en correct opgelost door lamplord. Mooie service

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Makkelijk bestellen. Omruilen of terugbrengen geen probleem. Zelfs bereidheid om extra moeite te doen zodat je buiten openingstijden toch even langs kan komen. Kortom zeer vriendelijk en behulpzaam. Gekocht meerdere kristallen pegels en die zijn van mooie kwaliteit. Ben erg tevreden.

De lamponderdelen die ik nodig had voor mijn hanglamp heb ik allemaal bij lamplord kunnen bestellen. De kwaliteit van de onderdelen was zoals ik had gehoopt. Heel goed, dus! De onderdelen werden ook heel snel verzonden. Heel fijn want daardoor kon ik snel verder met mijn project.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering waarbij geen onnodig veel verpakkingsmateriaal werd gebruikt, zodat het gewoon in de brievenbus kon

Goede Service

Op de foto was niet duidelijk of 2 onderdelen de zelfde kleur hadden (de tint leek anders) Voor de zekerheid gebelt en snel en goed geholpen Hij vertelde dat ze wel de zelfde kleur hadden En bij aankomst was dat ook zo

Prima bedrijf met een uitstekende service

Ik ben erg goed geholpen met mijn speurtocht naar een vervangende bolkap voor mijn art deco lamp.

Mooi kwalitatief materiaal.

alles klopte

Levering zoals beloofd

Zeer snelle zorgvuldige levering. Super

Snelle correcte service.

Snelle reactie op vragen. Snelle verwerking van bestelling. Prima service na verkoop.

Top shop

Snelle en goede levering

Groot assortiment

Ik zocht een retro lampenkap en had hem bij jullie snel gevonden!

Viel beetje ttgen

De dikte van de schakels van de bestelde ketting was minder dan verwacht/besteld. De bevestigingsmaterialen bleken erg summier voor de betaalde prijs. Wel snel bezorgd.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam