Alles was prima geregeld

Ik heb voor de 1e keer iets bij u besteld en met tevredenheid.

Adequaat contact bij niet doorgekomen betaling

Fijne winkel met mooie artikelen en vooral uitstekende service. Blij met mijn eindresultaat.....

Supersnel en correcte levering

Nog voordat de track and trace code in te zien was, zat het pakketje al in de brievenbus. Dus voor kleine onderdelen ook een prima adres!

I havn't got the package so far.(Sat 13.8.2022)

Dealing was nice and easy but still waiting for the package.

Zeer kundige, snelle en goede service. Een uitgebreide collectie.

Bij het oppassen in het huis van een vriendin had ik haar mooie vintage lamp omgestoten. Alle drie de kapjes in gruzelementen. Goede raad was duur, want hoe vervang je deze vintage items? Maar gelukkig was er Lamplord: op mijn mailtje kwam direct reactie en hadden ze gelijk twee alternatieven in de aanbieding. Eén daarvan kwam heel erg overeen met de oude kapjes. De verzending was zo geregeld en twee weken later was de lamp van mijn vriendin in volle glorie hersteld!

Online besteld en dezelfde dag nog afgehaald.

pakket nog niet geleverd

bestelling ligt nog steeds in depot van GLS

De bestelde producten waren de volgende dag al in huis! Fijne overzichtelijke website.

Een ruime keuze in antieke en retro-lampen en onderdelen daarvoor.

Prima ervaring

Gevonden wat ik zocht en dag erop geleverd. Perfect

Goed, maar kan nog iets beter.

Nu 2 maal besteld en moet zeggen de materialen zijn dik in orde. Echter, als je adverteerd met voor 15:30 besteld volgende dag in huis moet het geen 4 dagen duren. Kan ook deels aan GLS liggen wat overigens niet mijn vervoerder is. Tip, verbeter je zoeksysteem op de site. Als ik tweeling snoer moet zoeken dan valt dat nog niet mee. Je moet erg specifiek zijn om het juiste te vinden. Snoer, kabel, draad zou ongeveer hetzelfde op moeten leveren. (Ik was bijna op een andere site gaan kijken om wit tweelingsnoer te kopen.) Ik zag dat sommige artikelen op de site soms met en soms zonder spatie gebruikt worden dit gaat in het zoeksysteem zeker niet helpen het juiste te vinden.

Great!

Products as described and very fast delivery. Cute packaging. I will come back soon. Thank you!

Alles dik in orde. Uitstekend.

Perfecte en snelle levering. Gunstig geprijst.

Betrouwbaar.

Snelle levering.

Ondanks mijn eigen fout, snelle levering!

Besteld 2 dagen geleverd

Goede service en snelle levering!

Zeer positief.

Niet gedacht dat we onze verlichting nog zouden kunnen ophangen wegens aanhechtingsonderdeeltje kwijt maar even googlen en knal.... Direct besteld en op 2 dagen geleverd! Verlichting hangt al. Merci.

Goede en snelle levering

Snelle levering goed verpakt

Prima kwaliteit en snel geleverd

Er is voldoende keuze en de toelichting op de produkten is goed en volledig.

VLOT EN SNEL

LEVERING ZONDER PROBLEMEN

Geweldig !

Geweldige service, Goed advies en na komen van afspraken, en snelle verzending. Top.

Fijn meegedacht, passende oplossing geboden en snelle service!

Het was voor mij niet helemaal duidelijk hoe de bestelde kap aan de fitting bevestigd moest worden dus met Lamplord gebeld. Er werd meteen meegedacht en foto's gemaakt en gestuurd om te laten zien hoe het eindresultaat eruit zou zien. Perfect! Goede prijzen, snelle en vriendelijke service!

Snelle service en perfect item

Snelle verzending en het item was precies zoals omschreven.

Snelle levering van een beugel, gewoon per post.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam