Prima sevice en mooi product!

We waren al langer op zoek naar mogelijkheid om mooie glazen plafond lamp van mijn ouders weer op te kunnen hangen. Oude ophangsysteem was niet meer betrouwbaar. Nu hebben we een mooie stevige oplossing bij Lamplord gevonden en ben ik erg blij dat we deze mooie lamp een nieuw leven kunnen geven.

Mooie prijs en snelle levering

Vriendelijk, snel en prachtig resultaat

Mijn kroonluchter is naar beneden gekomen. Armen verbogen en onderdelen gesneuveld. Lamplord heeft hem snel en prachtig gerestaureerd!

de goede lamp wordt geleverd, maar niet volgens de gemaakte afspraken

de lamp die wij uitgekozen hadden wordt geleverd. bij de bestelling kan je aangeven wanneer je de lamp geleverd wil krijgen. nou, die informatie kan je net zo goed niet invullen, daar wordt toch niet naar gekeken. net zo min als dat vervoersbedrijven kijken hoe ze breekbare spullen moeten vervoeren. ik denk niet dat ik nog kostbare en breekbare spullen via internet ga bestellen.

Excellent products, knowledgeable and friendly staff

I needed help with the hanging system for my 1970s lamp. Starting from my ignorant questions, the Lamplord staff (Igor) helped me determine the problem and gave me great advice so that I can choose the right products. Thank you!

Een buitengewoon vriendelijk serviceteam, en vlotte service. Een duidelijke aanrader voor degene die

Slecht gekeken naar het bestelde kapje, eigen schuld, etc. In alle omschrijvingen bij de producten staat de staat waarin het product verkeerd. Na ontvangst contact opgezocht via de mail en telefonisch. Vlot en accuraat voor het juiste product kunnen zorgen. Zeldzame service. Tien punten.

Prima service - snelle reactie en snel ontvangen.

Prima service - snelle reactie en snel ontvangen.

Snelle en juiste levering

Zeer degelijk verpakt

Product is wat op de site beschreven staat. Goed verpakt.snelle service.

Erg goed en snelle lrvert

Erg goed duidelijke foto’s en niet duur

Nelle service . Goede kwaliteit. Wellicht een instructie ebij hoe het materiaal het beste kan worden verwerkt

Goede vriendelijke persoonlijke service. Mijn pakket was door de post dienst kwijtgeraakt, maar Lamplord heeft mij 2e zending verstuurd. Hartelijk dank!

Duidelijke website, snel verstuurd, goede spullen.

Ik had een oude luster zonder bedrading en ophanging. Mede dankzij de informatie op de website van Lamlord hangt die nu hier prachtige te shinen.

Makkelijk bestelproces en pakje werd de volgende dag al keurig bezorgd via de brievenbuspost. Heel fijn dat er geen onnodige grote verpakking werd gebruikt. De producten voor de lamp zijn perfect.

Snel, netjes en compleet geleverd

Veel onderdelen voor kroonluchters

Super goed geholpen

Bij het samenstellen van ophangsysteem voor mijn lamp, ben ik heel goed telefonisch geholpen en kon ik de verschillende onderdelen zo aanklikken en bestellen.

Precies wat ik had verwacht.

Prettig

Heel tevreden

Vlotte service

De nieuwe kaarshulsjes voor mn kroonluchter maken een totale make over. Van vergeelde hulsjes, naar mooie strakke witte geven de gerenoveerde kroonluchter precies dat ene. Achteraf zag ik pas dat er ook zwarte bestaan, had ook mooi geweest. Snelle bezorging en prima up to date gehouden

uitstekend

snelle levering, netjes verpakt !Ik ben er heel blij mee.

Goed en snelle levering.

Alles netjes verpakt en snelle levering.

Geweldig goed bedrijf

Een zeer goede afhandeling van mijn bestelling,keurig verpakt en het pakket was er snel. Ik vind dit bedrijf een aanrader. TOP!

Ik ben prima tevreden

Grote Bickersstraat 267