Goed afgeleverd product

Niet geweldig

Er was communicatie over het snoer wat ik wilde bestellen, dat ging vlot. Ik wilde weten of er letters op stonden omdat het snoer in de woonkamer komt te hangen. Geen witte letters… maar welke zwarte inprint, omdat het op maat is kan het denk ik niet terug, zonde van de bestelling.

Het was snel geleverd

De lamp was snel geleverd echter de bijgeleverde ophangbeugel past niet op de doos die in het plafond zit de gaten komen niet overeen met een standaard doos wij hebben apart een nieuwe ophangbeugel moeten kopen dat was wel jammer

Fast and reliable

Great service and fast delivery.

een hele fijne snelle zaak

pakket snel aangekomen, kwaliteit prima,retourzending 100 % perfect gegaan. grote klasse.

Snelle levering en prima prijzen

Snel onderdeel gevonden waarnaar ik al langer op zoek was. Lamplord heeft breed assortiment en leverde binnen 1 dag. Redelijke prijzen inclusief die van verzending. Een webwinkel zoals een webwinkel hoort te zijn.

Snel geleverd wat ik had besteld

Gewoon top

gewoon goed

gewoon goed

Snel en correcte afhandeling

Na bestelling kreeg je snel de gegevens en factuur. De aangegeven ontvangst datum werd netjes gehaald. Het was goed en netjes verpakt.

uitstekend en snel

uitstekend en snel

super

vlotte aankoop

Overzichtelijke webwinkel, voorzien van de nodige info. De passie en vakkundigheid stralen hier echt vanaf. Correcte snelle levering. Wel nog even uitzoeken hoe dat zit met verzending naar postnl/GLS afhaalpunten in België?

De website is prettig, bestellen gemakkelijk en de verzending vlot.

Fijn bedrijf en dienstverlenend

Komt afspraken na en bestellingen worden snel geleverd!

Ook goed advies en serv8ce als het maar om een kleine aankoop gaat.

Wat ik heb besteld, een kleine fitting, was precies goed.

prima spullen om mn lamp weer heel te krijg en

door verhuizing waren bij een IKEA lamp de ringetjes weggeraakt waarmee de figuurtjes in het armatuur aan elkaar hingen. van lamplord had ik snel en voor een redelijke prijs de juiste ringen in huis, top!

snel, zorgvuldig

Lamp kapot, kap besteld, volgende dag geleverd

Fijn dat ik de nodige spulletjes bij Lamplord vond.

producten zijn top

alleen de levering met dhl viel te lang uit

Not super smooth but alright

I had to indicate a day that I was home which creates an expectation when it will arrive, but then you tried to deliver it on a different moment and also mixed two deliveries. But it's fine it arrived anyway

Good price & rapid delivery

was looking for a "schroefring" for weeks. In big DIY shops they did not have any, found it here. Very happy customer!

Precies gekregen wat ik nodig had

Precies gekregen wat omschreven was

Prima assortiment

Mooi assortiment en precies wat je zoekt voor je oude en nieuwe lampen. Vriendelijke klanten service en snelle levering.

Goede

Grote Bickersstraat 267