Prima spul

Precies de goede glas staven

Snelle levering van mooie lamp

Een prima ervaring. Snelle levering van een lamp in goede conditie!

Product super geleverd

Levering volgende dag. Goede kwaliteit producten

Goed assortiment, fijne service

Kon snel vinden wat ik nodig had. Goed assortiment met competitieve prijzen. Snel geleverd en deugdelijk verpakt.

Geweldig artikel

Alle prima verlopen

Zeer goede en snelle levering

Zeer goede levering

snelle levering, bestelling correct

goede ervaring

Je krijgt gewoon wat je besteld

Exact gekregen wat ik besteld heb, tegen redelijke prijs.

Super gegaan.

Makkelijke website om te bestellen ,en snelle levering. Ook op een door mij gestelde vraag heel snel een vriendelijk antwoord.

Zeer tevreden vlugge levering van het beloofde artikel

snel geleverd goed verpakt

Gewoon prima, snelle levering voldoet aan verwachting

Antieke beschermkapje voor lamp gevonden!

Ik zocht dat ene antieke beschermkapje bij mijn lamp die ik kapot heb laten vallen (één van een serie) waarvan Lamplord een vervanger vond en opstuurde. Wauw!

Best possible experience.

The care in which you packaged my lamp for shipment to the United States was unbelievable. The lamp was everything you described it to be and I love it. I hope to do more business with you in the future.

Zeer tevreden, duidelijk, kwalitatief, top

Overzichtelijke website makkelijk bestellen mooie kwaliteit vriendelijk personeel

Mooi materiaal, goed verpakt.

Prima service.

snelle bezorging ,goed product

Goede en snelle service

duidelijke info en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over Lamplord.

Hoewel aanvankelijk het verkeerde product werd geleverd, werd dit meteen recht gezet en eerstdaags kreeg ik reeds de juiste artikelen in mijn brievenbus. Het persoonlijke en directe antwoord op mijn mail en de waargemaakte belofte deed mij dit foutje snel vergeten.

Correcte afhandeling

Heb bij jullie gevonden dat ik nodig had waar ik bij andere het juiste product niet kon vinden perfect

De fitting e14 past niet op de kroonluchter (foute schroefdraad).

1) De fitting is een kleine millimeter dikker dan standaard, waardoor de kaarshuls er net niet over past. Dat probleempje kan nog verholpen worden door nieuwe kaarshulzen aan te kopen ... 2) De schroefdraad in het voetje van de fitting is maat 10 x 1,25. Dat past niet op de schroefdraad van de kroonluchter, want die is 10 x 1,0. De fitting is daardoor onbruikbaar. Verloren geld dus. Het lijkt me vreemd dat dit probleem niet eerder zou gesignaleerd geweest zijn? Of hebben kroonluchters in Nederland misschien een andere schroefdraad dan die in België? ...

Super.

Goed advies gekregen voor bestelling te doen. Vraag gesteld en snel geholpen.

Super goed!

Makkelijk te vinden op de site en de bestelling was eerder dan beloofd.

Super heb er geen andere woorden voor

Super geregeld

Grote Bickersstraat 267