Snelle reactie en goede onderdelen. Goed geholpen.

Goede producten voor een redelijke prijs

Ik zocht naar een beugel om mijn plafondlamp op te hangen. Na wat googlen en vergelijken kwam ik bij lamplord terecht. Gebeld voor info en heb gelijk de beugel besteld. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen. De beugel ontving ik de volgende dag al. Ik raad lamplord echt aan !!

Zeer snelle en correcte verzending van bestelling.

Toppy

Snelle en correcte verzending van uitstekend materiaal aan zeer goede prijzen

Uitstekende service

Goed advies, snelle levering, goed product.

Snelle en perfecte levering

Waar andere bedrijven het lieten afweten, bood Lamplord de uitkomst!

Mooie producten, goede service

Duidelijke webshop, de mooie lampen gevonden die we zochten, snel in huis.

Gewoon goed

Ik heb zo'n uittrekbaar ophang systeem voor mijn zelfgemaakt lamp gekocht Er zit een lampfitting in , heel makkelijk maar ik kan dat niet gebruiken. Nu had ik bij het oude systeem gelukkig wel een stukje buis met schroefdraad en een ophang oog daar aan vast dat ik kon gebruiken. Het nieuwe systeem is compleet maar kijk goed wat je hebben om in je lamp te gebruiken.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede levering

Levering was op tijd, goed verpakt. Het is alleen niet duidelijk welk tijdslot ze komen.

Prima levering. Op tijd. Goede spullen. Top

Snelle levering en compleet assortiment

Top !!!

Alles duidelijk en goed

Volgens verwachting

Goede service, snelle levering

Alles netjes verpakt

Gewoon goed

Snel en precies geleverd wat ik nodig had

Goed en snel

Juiste bestelling snel geleverd

snel en netjes.

Mijn bestelling was vlot binnen en keurig beschermd ingepakt. Top!

snel , betrouwbaar , goede verpakking , op tijd geleverd

goede website met veel keuze. het artikel was bij reguliere winkel niet voorhanden. dus zoeken op het internet en gauw gevonden.de artikelen waren zeer breekbaar doch zijn onbeschadigd aangekomen door een gedegen verpakking !

Snelle levering!

Bestelling snel verzonden. Ze beloven wat ze aangeven op hun site. Producten van goede kwaliteit. Had onderdelen voor een lamp besteld.

Still waiting for my purchases

The items were “sent” and are somewhere in Europe but not in Ireland. Bought on the 25 Dec and was sent on 27th Dec and still no sign of it. I know the holidays slow things down but with a shipping cost of €19.95 I would have expected it here sooner.

• Would you recommend us? No

Niets op aan te merken top

Fijne winkel

Er ontbrak 1 onderdeel in mijn bestelling, maar heb het waarschijnlijk niet nodig. Het ging om kleine onderdelen om een oude lamp te repareren. In de loop van de tijd hele collectie lampen gekocht voor in ons huis uit 1880. Die doen het prima en passen er mooi. Een echte aanrader !

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam