Klantenservice op en top

Een goede snelle levering. Bij verkeerde levering een daadkrachtige oplossing. Top service!

Just what I expected

After the phone conversation the order went well .

Goed en snel

Artikel was exact wat ik nodig had. Levering was zeer snel. Adres staat nu in mijn agenda als vaste waarde.

uitstekend

weer supervriendelijk!!!

Ik ken de Lamplord al van eerdere aankopen. Deze keer advies gevraagd per mail over een ontbrekend lampenkapje bij een armatuur die ikzelf net gekocht had van iemand. Diezelfde dag (zondag nota bene!) al een reactie gehad met voorstel mogelijk kapje! Ik vind het fijn hoe mensen met je meedenken!

Correcte en snelle levering

Alles top.

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering

Keurig en zeer nagekomen zoals afgesproken

ik ben zeer tevreden

Snelle levering, bestelling compleet, groot assortiment om uit te kiezen.

Uitstekend..

Vlotte afhandeling van de bestelling.

lukt niet voor niet nederlanders, plaatsnaam wordt niet herkend

ik zou graag raten, ik ben tevreden. De wandlamp is binnen en ik nam de moeite dit te proberen in te vullen. Gelukt?

Goed ontvangen, snelle service

Alles goed ontvangen. Toen ik verkeerdelijk een probleem melde heeft men mij direct geholpen en was het binnen een half uurtje opgelost. Goede service

Betrouwbaar !

Mensen van hun Woord Eerlijk

Snelle levering, netjes verpakt..

Ik kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen!

Ik had een paar kleine lamponderdelen nodig. Bij lampolies vond ik alles makkelijk. Het pakket was zeer verzorgd ingepakt en op een veilige manier verzonden

Zeer duidelijke website en snelle levering.

Door de duidelijke instructies op de website kreeg ik het juiste product geleverd. Een klantvriendelijk bedrijf.

Ik weet niet meer wat ik hier precies besteld heb (af en toe lopen bestellingen wat door elkaar), maar ik heb recentelijk geen nare herinneringen aan bestellingen, dus het zal wel goed zijn!

Goed product en snel geleverd

Positief. Besteld via Bol.com en levering was keurig en snel.

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes geleverd, en het product ziet er perfect uit! Aanrader.

Uitzonderlijk slechte kwaliteit

1ste klas Chinese prullaria

snelle en correcte verhandeling

snelle en correcte verhandeling

duurde beetje lang

De beloofde 9 dagen levertermijn werden niet gehaald. Niet zo een probleem maar er dan beter wel een communicatie over doen naar de klant Geleverde goederen waren wel goed

Goed,

Snelle en complete levering. Scherpe markt conforme prijzen. Goed verpakt. Kortom ; wij zijn tevreden.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam