Volfooaan verwachting, snel geleverd.

Uitstekende webwinkel, levering gaat snel ik shop hier geregeld.

Super snelle service !!

Onderdeel voor mijn tuinlamp was bij dit bedrijf makkelijk gevonden . Meteen besteld en lag de volgende dag al op de mat . Zeer snelle afwerking en ook zeer schappelijke verzendkosten . Echt een aanrader deze firma voor iedereen !!

Goede ervaring

Goed product voor een schappelijke prijzen snelle verzending.

Goede service!!

Snelle levering!

Duidelijke website Snelle verzending

super winkel a

Wij waren opzoek naar onderdelen van een aantal retrohanglampen en zijn dan bij Lamplord verzeild geraakt. Al wat we nodig hadden vonden we in de overzichtelijke website. Ik ontbrak nog een aantal kleine schroefjes voor een luchter met glazen kappen en aan de hand van een paar foto's heeft Igor ze gevonden en kleine week later was de luchter echt compleet gerestaureerd . Top bedrijf

Al meerdere malen besteld. Prima geregeld ook als er iets mis ging of de kleur tegen viel. Ruilen geen probleem en snel geregeld.

Verkopen kwaliteits onderdelen

Fijne webwinkel met breed assortiment lamponderdelen van een goede kwaliteit.

Ruime assortiment, snelle levering.

Tevreden! Lamplord heeft een ruim assortiment tegen scherpe prijzen en leveren snel.

Top service !!

Bestelling met de post kwijt ze deden er niet moeilijk over en hebben mij een nieuwe toegestuurd

Kaarshulzen snel binnen

Kaarshulzen besteld om bestaande op een kroonluchter te vervangen. Goeie maat en zien er mooi uit. Klein beetje bijschuren met schuurpapier aan de onderkant als ze net iets te lang zijn en ze zitten perfect. Ook snel ontvangen via brievenbuspost. Tevreden mee!

Always reliable & fast

Great selection and service

tuut.., tuut.., 't lijkt overtoom wel !

Snel besteld en snel bezorgd. Toppi !

Goed product, goede prijs

Precies wat ik zocht, snel geleverd, keurig verpakt.

snelle levering !!

Snelle levering en goed verpakt !!

Goede lampen voor een prima prijs

Mooie lampen, levering was snel. Bevestigingsbeugels pasten niet op een standaard aansluiting, maar lampen blijven ook hangen op één schroef.

Ruime keus en volle levering.

Correcte info en levering volgens afspraak

Productinformatie correct en volledig. Levering stipt en volgens afspraak.

Super snel geleverd

Prima product en snel geleverd

goede service en levering

Goede klantenservice, heb via mail contact gehad en dezelfde dag kreeg ik al antwoord zelfs en het was tevens op een zondag. De levering verliep ook heel snel en goed.

Perfect!

Duidelijke site. Makkelijk bestellen. "Vandaag besteld,morgen in huis"

Heel veel keus qua onderdelen

Alle onderdelen die ik zocht op voorraad. Hele snelle levering, binnen 24 uur in huis.

Het levering was zoals verwacht, schitterend.

De kaarsbuisjes voor de luchter passen exact en zijn zeer mooi. Levering gebeurde zoals afgesproken.

Mooi assortiment en goed geregeld

Heel positief, dat ik als klant gebeld wordt als er mogelijk een fout in mijn bestelling zit. Verder makkelijk besteld, snel geleverd.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam