Pakketje is goed aangekomen

Alles goed aangekomen alleen had ik een kaarsje te weinig besteld.doe ik nog wel een keer.

Overall goed

Alles ging zoals geplannd. De cerzending lukte wel zonder track and trace hoewel het zo beloofd was.

Great

Quick and efficient service

goede voorlichting

duidelijk en snel

Very efficient service

Ordered some replacement pins for a chandelier, chose cheapest option for delivery, they arrived a week later. Just what I needed as I had somehow lost the originals.

Jammer dat jullie mijn mailtje niet op tijd hadden gezien.

Pakket vandaag terug op de post gedaan. Is de verkeerde maat. We komen in september zelf even bij jullie langs iN AMSTERDAM. Ik hoop mijn geld terug te krijgen.

Geweldig snelle levering

Snel het juiste geleverd

Het bestelde kwam snel en was prima

De levering gebeurt snel, volledig en goed verpakt.

Ik ben zeer tevreden.

P rima

Prima verzending, proactief ingevuld.

Het bleek dat de lamphulzen en fittingen die ik besteld had, niet goed bij elkaar passen. Om dit op te lossen had lamplord als extra wél passende lamphulzen meegestuurd. Verbeterpuntje: zorg dat je op de website niet makkelijk dit soort verkeerde combinaties kunt maken.

Snelle levering!

Heel snel geleverd en fijn dat zo'n ouderwets kapje nog te krijgen is!

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Leuke site. Zeker als je nostalgische lampen wilt hebben, of restoreren.

Klacht verholpen!

Inmiddels is duidelijk dat de late levertijd te maken had met mijn wijze van betaling. Dot is netjes uitgelegd. Het product bleek toch niet helemaal naar wens, er is direct een nieuwe verzonden. Dank voor de uitleg en nette afwikkeling van zaken.

Snel beschikbaar en af te halen

Groot assortiment en goede service

Netjes

Titel

Geweldige medewerking

Onderdeel voor lamp uit 1930 was leverbaar waardoor ik de lamp weer in originele staat kon brengen.

Wat ik nodig had is geleverd

Overzichtelijk site en hetgeen ik nodig had gevonden!

Zeer mooi

Vlotte levering en hoogwaardig product.

snel en netjes

via mail contact gehad omdat ik er meerdere wilde hebben, deze waren toch op voorraad gelijk voorraad aangepast zodat ik deze als nog kon bestellen. netjes en snel afgehandeld

Helemaal goed

Levering prompt en alle spulletjes waren naar wens.

Als leek in deze materie,( ophangsystemen van luster), heb ik wel wat tijd gestoken in het zoeken naar wat wel en wat niet nodig. I Met wat geduld kom je er wel uit hoor! Nu denk ik dat een tekening van een eenvoudige lusterophanging met naam van de onderdelen wel nuttig kon zijn. ( plafond-ophangoog-trekontlaster- holle getwijnde draadbuis- afdekkap-moer) mvg

Snelle levering en goed advies

Wat heerlijk dat ze je begrijpen als je een gek onderdeel nodig hebt en dat aan de telefoon probeert uit te leggen. Net zo helder als de website. Na bestelling een snelle levering en toen een onderdeel niet compleet bleek, werd die zonder moeite heel snel vervangen. Vanaf nu mn favoriete webwinkel.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam