Netjes en snel geleverd.

Makkelijk bestellen, veel keus en goede prijs.

stipt alover en correcte informatie

ben vanaf nu vaste klant

Goed snel gekregen

Goed snel gekregen alleen weer terug gestuurd paste niet. In afwachting van terug betaling.

Geef elke lamp weer een nieuw leven met Lamplord.

Perfecte en juiste messing buisjes!..precies wat ik zocht!

Snelle levering. Niks op aan te merken!

Al jaren tevreden

Lamplord is een unieke webshop waar ik al jaren tot tevredenheid koop. Dankzij het breed assortiment kan ik hier alles in één keer kopen wat ik nodig heb. Geweldig service. Bij de laatste werd een artikel zelfs gratis nagezonden!

Vlot geleverd

GU9 led

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding Lang gezocht naar GU9 in led-uitvoerjng en hier leverbaar in verschillende tinten en sterktes

Zeer betrouwbaar

Prachtige lamp gekocht Helaas schade door verzending PTT Terug gestuurd en meteen heeft Lamplord het bedrag op mijn rekening terug gestort Bravo Lamplord!!

prima webwinkel , verstuurd snel

goeie webwinkel, nog meer lamp onderdelen , meer keuze aan fittingen , lampharpjes , finials , zou ook fijn zijn.

Hele goede ervaring! Heel blij!

Deel van glazen lamp gevallen. Onderdeel op jullie site gevonden! En… maten goed en afbeelding oké. Onderdeel, goed verpakt, in dank ontvangen! Met vriendelijke groet, Else

helemaal tevreden met de aankoop!

Het plafondkapje is qua kleur (koper) en vorm exact volgens de foto's op de website! Chapeau! Ook snel geleverd, alleen had ik het pakketje op vrijdag verwacht maar het is op woensdag al geleverd! omdat ik niet thuis was heeft de transporteur het pakketje tegen de voordeur gezet maar bij thuiskomst stond het er gelukkig nog. Maar ik snap dat jullie afhankelijk zijn van de transporteur en hier zelf geen invloed op hebben! Mocht ik nog iets nodig hebben dan kom ik graag weer bij jullie winkelen!

Wie het kleine niet eert.......

Ondanks een klein onzichtbaar schakeltje, toch nog te leveren

Professioneel advies; zeer goed geholpen.

Ik zocht een advies voor een lamp en ik was prima geholpen. Snel gereageerde en het pakketje was ook snel verzonden.

Snelle levering en goede kwaliteit.

De juiste onderdelen gevonden en de lamp hangt er weer netjes bij.

Ik ben zeer tevreden over de wijze van afhandeling. De snelheid en de verzending waren uitstekend. Ik miste in het assortiment alleen de maat kristallen die ik ook nodig had.

Bestelling vlot afgehandeld.

Product was precies wat ik zocht. Mooie aanwinst.

Super service

Tijdens het vervoer van mijn bestelling ging er iets mis, het pakketje is onderweg opengemaakt, beschadigd en er ontbraken onderdelen. Lamplord heeft het fantastisch opgelost en het ontbrekende opnieuw verzonden. Ook heel begripvol en vriendelijk geholpen door Rinia door de telefoon. Een dikke tien!! Groet, Mieke

Goede communicatie en snelle levering.

Prima.

Snel en correct geleverd

Ik heb het als prettig ervaren omdat bestelde artikel sn en juist geleverd is.

They quickly solved a delivery problem.

I ordered 2 plastic candle tube covers for a candelabra lamp. When they arrived in CZ, one of the tubes was broken. They quickly sent out not only 1, but 2 replacements in only a week. Great customer service.

Betrouwbare webwinkel!

Alles conform afspraak op tijd geleverd

Prima service / snelle levering

Zeer tevreden over de levering van artikelen. Tussentijd op de hoogte gehouden over de status van order. Later nog contact gehad met klantenservice middels email en ook hier werd snel en kundig op gereageerd.

Precies naar mijn verwachting

Grote Bickersstraat 267