Kort en krachtig

Gewoon zo als het moet zijn

Niet de goedkoopste

Bestelde goederen waren bij concurrent €15,- ps goedkoper

Snel

Direct geleverd Direct passend goed verpakt en makkelijk artikelen te vinden

Oplossing voor dhz

Artikel dat niet verkrijgbaar is bij bouwmarkten, alsnog verkrijgbaar bij de specialist!

Snel en correcte levering.

mooi design, en super stil we zijn er super blij mee. Eén echte aanrader top.

In een wordt geweldige ventilator machtig stil.

Geen levering de volgende werkdag, zelfs geen levering binnen 1 week

Ventilator besteld welke volgens de site op voorraad was en dus de dag erna geleverd zou worden. Na 2 nog steeds onbeantwoorde mailtjes en 1 telefoontje weer geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar bleef maar in de wachtrij staan. Geef iig tijdig antwoord en ben duidelijk, want wel de betaling ontvangen en niet leveren is niet zoals het hoort.

Super webshop

Goede hulpmiddelen om tot de juiste keuze te komen. Bereikbare helplijn met veel kennis. Informatief en goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle verzending.

Perfect advies ivm afwijkend aansluitschema

Ik kocht een universele toerenschakelaar voor een buisventilator, maar het standaard aansluitschema klopt niet. Binnen een dag kreeg ik een passend alternatief. Top service!

Eindelijk een goed werkende terugslagklep op mijn 10 jaar oude Fresh intellivent afzuiging in de badkamer .

snel verzonden

Ventilatiekanaal besteld, is snel verzonden voor goede prijs.

Uitstekend produkt met snelle correcte levering.

Zeer mooi product die ik alleen bij jullie snel kan vinden... Perfect verpakt en uitstekende en snelle levering..! Een 10..!!!

Vlot, makkelijk en snelle levering

Je kan vrij snel vinden wat je nodig hebt met de zoekmachine. Via de categorie zoeken is niet zo duidelijk. Afhandeling is perfect en correct.

Goede ventilatie buis

Goede website ventilatie buis makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle en complete levering

Steeds de volgende werkdag geleverd waarmee je dus je klus perfect kan plannen

Snel verstuurd, product zoals omschreven

Prima ervaring met ventilatieshop.com, de producten waren snel geleverd en volgens omschrijving.

Klantgericht

We hadden wat nodig..miste een deel.na een belletje alles binnen een dag geleverd ook het deel wat nog op nalevering stond

Fout uiteindelijk goed opgelost

Er was wat fout gelopen bij de bestelling. Doordat een product op nalevering stond werd de rest van de order niet afgehandeld.

Heel tevreden

Bestellen, leveren en installeren verliep zoals je mag verwachten. Bijna plug&play. Top!!

fijne website

Mooie site met ongelooflijk veel keus, snelle levering

Goed spul, wel matig verpakt, slap doosje.

Zeer matig verpakkingsmateriaal, doos was half open/kapot, spuitbussen gelukkig niet beschadigd.

Snelle en goeie service

Ondanks de vertraging toch snel geleverd !

Gewoon goed

Goede site en snelle levering van topproducten

Snel geleverd, voor een goede prijs

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL