Informatie is key

Ik wist niet wanneer mijn pakket zou komen. Had same-day delivery moeten selecteren. Maar ik had het erg fijn gevonden dat ik op de hoogte werd gehouden van wanneer mijn pakket dan ongeveer zou komen. Uiteindelijk een week later. En zonder mailtje zit je toch te kijken. Zouden ze het vergeten zijn etc..

Makkelijk te vinden en bestellen.

Bestel proces is makkelijk en de spullen werden snel en netjes verpakt geleverd. Top!

Fijne online shop met snelle levering

Aankoop ging zeer gemakkelijk en de levering snel.

Betaalbare producten

Goede Service!

Onderdeel snel en perfect volgens afspraak ontvangen.

vlot geleverd, netjes verpakt.

Keurig op tijd geleverd en afgehandeld

Bestellen was makkelijk en de onderdelen volgens afspraak afgeleverd. Door mijn fout een deel moeten retourneren. Ook dat ging goed, melding bij aflevering en gelijk een nota gekregen. Een dag later stond het geld weer op mijn rekening.

Slecht spul

Werkte totaal niet, ventilatie geluid werd erger in plaats van minder

snel en goed

duidelijke informatie over de producten en snelle afhandeling

Goed product voor een goede prijs.

Bestelling voldeed aan mijn verwachtingen.

gewoon dikke prima

betrouwbaar

Zeer goede advies

Om een duco mv box goed te kunnen laten draaien heeft Dylan deskundig advies gegeven. Fantastisch!!

Snelle levering, mooi product

De ventilatie ventielen werden snel geleverd. Ze zijn eenvoudig te monteren en zien er mooi uit.

website is helder en overzichtelijk

De bestelling ging goed. Tip: Het was 10 meter Flexibele geluiddempende slang Ø 125mm (binnenmaat) non-woven. Dat zat nogal strak in een doos. Bij het openen vloog het door de spanning eruit. Best een beetje gevaarlijk. En de levering ging niet helemaal goed maar dat lag aan Post.nl

Nette en snelle leveriing

Nette en duidelijke site om te bestellen,

Goede ervaring gehad.

Van te voren even gemaild welke ventilator goed was voor werkplaats. Goede uitleg gekregen. Besteld en binnen een dag of 2 in huis. Goed werk.

Snelle betrouwbare service

Verkeerd bestelling gedaan. Teruggestuurd en binnen drie dagen het geld al weer teruggestort gekregen! Top!

Prima. Snelle levering en materiaal goed verpakt

Goede levering van goede kwaliteit spullen

Heel veel keuze op de website met duidelijke beschrijving en uitleg. Fijne website om te bekijken en bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding.

Communicatie was goed

Met een beetje geduld lukt alles

Goede keuzemogelijkheden.

Was ff zoeken maar nu heb ik wel alles kunnen bestellen. En geleverd gekregen. Prima.

Product is netjes op tijd geleverd en degelijk verpakt.

Uitzoeken gaat makkelijk. Prijzen zijn laag en bezorging gaat ook nog snel.

Perfecte ventielen.

Mooi afgewerkt en goed passend product.

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL