Snel en compleet.

Goede uitleg op de duidelijke site. Montage tips en handige mee te bestellen onderdelen voor weinig geld.

Snelle goede levering voor een goede prijs

Zeer goede ervaringen met de bestelling van spiro buizen met hulpstukken. Ik had een vergissing gemaakt met de bestelling en die hebben ze kosteloos en snel rechtgezet!

Betrouwbaar

Mijn bestelling was vertraagd. Ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef een medewerker legde netjes uit waarom. Hij kwam met een oplossing en stond mij netjes en vriendelijk te woord

Snel en goed

Product snel en goed bezorgd.

Makkelijk te installeren en snel geleverd.

Prima stille ventilator, eenvoudig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren.

Alles prima. Vind alleen het e-mail-bombardement vervelend.

super service

snelle service top spul

top service, snelle levering

Ventilatieshop is een solide keuze voor het kopen van ventilatiesystemen en accessoires. Hun brede productassortiment, gebruiksvriendelijke website en betrouwbare levering zijn sterke punten.

Supersnel!

Nog nooit meegemaakt! s'Avonds besteld, volgende ochtend (tot mijn eigen grote verbazing!) geleverd! Top! -fred-

Snelle levering en mooie ventilatie ventielen!

Snel en duidelijk

2 verschillende ventilatoren besteld. Geef in de filter aan wat deze moet bevatten en kies diegene die het beste bij je past en klaar

Snelle verzending voor een goede prijs

Binnen 2 dagen binnen, goed verpakt en voor een nette prijs

Zeer goede service

Tot twee keer ging er iets mis met mijn bestelling (verkeerde product geleverd en vervanging had transportschade). Dat kan gebeuren natuurlijk, belangrijkste is hoe dit afgehandeld wordt en dat heeft ventilatieshop beide keren super snel en netjes gedaan. Top service, pet je af.

Keurig op tijd geleverd.

Snelle levertijd en snelle communicatie met klanten service.

Het bedrijf en zijn medewerkers is erg goed, wat ik wel jammer vindt is dat ik al twee dure ventilatoren heb versleten in circa 3 jaar tijd nu mijn derde besteld en hopen dat die het wel langer volhoudt.

Snelle levering bij aankoop ventilator voor badkamer

Duidelijke site met goede uitleg van de verschillende mogelijkheden voor een badkamer ventilator. Na bestelling binnen een paar dagen in huis

Goed en snel

Duidelijke website en bestellen gaat makkelijk en ik heb het zeer snel thuis en ook wat ik besteld heb super ga zo door.

Gemengde gevoelens

Bestelling wordt snel opgepakt, maar wat foutjes gemaakt, waardoor ik mijn onderdeel nog steeds niet heb. Na de eerste fouten een contactformulier ingevuld, welke erg snel is opgepakt. Helaas heeft het afhaalpunt mijn pakket weer retour gestuurd/geweigerd. Ik heb jullie hieronder wel aanbevolen gezien hoe jullie zaken oppakken en acteren. Een foutje kan altijd gebeuren, maar ik baal wel dat ik nog steeds niks heb ontvangen.

Zeer professioneel en top Servië en persoonlijke aandacht

Zeer professioneel en top Servië en persoonlijke aandacht

Probleemloos en klantgericht

Had verkeerd artikel besteld en kon probleemloos retourneren en geld terug. Mijn uiteindelijke bestelling ga ik zéker bij hun plaatsen

Gewoon goed

Snel thuis, heel tevreden.

Overzichtelijke webshop, kwalitatieve producten en snelle levering

juiste product

Na gesprek door mede werker gezocht naar het juiste product. snel geleverd en voor een prikkie.

Helemaal tevreden

Super toegankelijke site met hele goede suggesties. Zelfs bij het achteraf aanmaken van een account kwam de bestelling van twee jaar geleden nog in beeld. Had nu een soortgelijke bestelling dus echt klasse om even terug te kunnen kijken.

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL