Duidelijke website en snelle levering.

Snel en goed

Mijn bestelling is snel en goed aangekomen Erg goed en kompakt verzonden. Goede beschrijving aanwezig.

Goed en mooi product

Snelle levering en het is een mooi en goed werkend product. De lamellen gaan goed open en "klapperen" niet. Ben er heel blij mee!!

Perilex aansluiting niet volgens standaard

Bij controle viel op dat de aansluiting niet volgens de gangbare Perilex-standaard is uitgevoerd (waarbij L1 linksboven, L2 linksonder, N rechtsboven en aarde in het midden zit). Dit word gelukkig wel in de instructie vermeld. Maar het is niet iets wat je verwacht

super ga zo door

super ga zo door !!!

Telefonisch prima

Ik heb de juiste dingen geleverd gekregen. Telefonisch werd mij gezegd dat de driestanden schakelaar ook verbinding kon maken met de nieuwe fan. Later kreeg ik een bericht op dezelfde vraag terug ( die ik via de chatbox had gedaan) dat het absoluut niet zou kunnen. Maar toen had ik de Fan al besteld en moest ik later de driestandenschakelaar nog bestellen.

Prima en snel geleverd

Top product

Snelle levering en zeer tevreden

Supersnel en topkwaliteit!

Onlangs een cover voor mijn warmtepomp-buitenunit gekocht. Makkelijk uit zoeken op een overzichtelijke website en snelle levering aan huis. Omdat het overduidelijk een professioneel bedrijf is, met een eigen verkoop-locatie in Ede én de nodige vakkennis, geeft dat een betrouwbaar gevoel!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding

snel goed en niet duur

Omdat ik geen specialist ben snel een telefonisch advies gevraagd en kreeg een rap en deskundig antwoord, bestelling geplaatst ook de levering was snel en verzorgt, De plaatsing door mij zelf was inderdaad zoals uitgelegd simpel en snel, ook mijn reeds twee bestaand draadloze bedienings units werkte gelijk.

overzichtelijke website

goede prijs/kwaliteitsverhouding, geen moeilijk gedoe en super snel geleverd!

Keurige opvolgingen levering op maat!

Perfecte service

Ik kreeg een al gebruikte ventilator toegestuurd, maar na één telefoontje werd er direct een nieuwe verzonden die de volgende dag al binnen was. Perfect opgelost!

tevreden

Super, ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Het ruime assortiment gaf voor mij de doorslag, ik kocht hier alle benodigdheden op 1 plaats tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij werd alles netjes verpakt de volgende dag al bezorgt.

Correcte levering.

Via duidelijke website de spullen besteld en niet duur. Na een vlotte levering voldeed het geleverde precies aan mijn verwachting.

Uitstekend bedrijf, site en leverancier

Alles en meer in no-time

Prima geholpen… ook bij vervanging van bijzonder rooster

De bestelde artikelen waren netjes verpakt en compleet

Levering en verpakking was zeer netjes. Alles optijd geleverd.

Er was in eerste instantie een verkeerde ventilator geleverd. Dit is vervelend maar kan gebeuren. De klantenservice heeft direct gereageerd en het juiste opgestuurd. vooral de vriendelijkheid en de snelheid van de service geeft vertrouwen. dat is veel waard tegenwoordig. Ik zal er zeker nog eens bestellen

zeer tevreden

mijn ervaring is goed.

Alles klopt

Mooie ventilator en op het oog goede kwaliteit.

Snelle levering en goed overzichtelijke website

Ik heb al een aantal keer besteld bij Ventilatieshop.com en ik kan keer op keer zeggen dat ik tevreden ben met de levering en de geleverde producten. Tevens hebben ze een flink assortiment waardoor ik niet op meerdere sites hoef te shoppen voor m'n klus. Van de ventilatieroosters tot aan de ventilatoren zelf.

Vlotte en fijne bestelling.

Vlotte verzending en duidelijke communicatie van bestelling via de mail.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire