Prima roosters binnengekregen, in notime geïnstalleerd.

De roosters die we nodig hadden hebben we snel weten te vinden; bestellen ging snel en de bezorging was zoals afgesproken. Top dus

Snelle levering en precies wat ik zocht/nodig had!

Via de welbekende zoekmachine kwam ik bij Ventilatieshop.com uit voor hetgeen ik zocht. Een goede prijs en snelle levering.

Mooi produkt, goede prijs.

Ik heb een aantal jaren eenzelfde ventilator gekocht voor een andere ruimte. Produkt bevalt goed, dus besloten dezelfde voor een andere ruimte kopen.

Snelle levering, is alleen telefonisch voor vragen slecht te bereiken, je staat lang in de wacht

Snel verzonden, goed verpakt en ruime keuze!

Fijne webshop, veel keuze en gratis retour wat je niet nodig hebt. Helemaal top!

Ziet er prima uit een aanwinst voor het toilet

Snel en op tijd geleverd.

Zou zo weer iets bestellen bij deze winkel. Aanrader.

Goede kwaliteit

Makkelijke site, goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering

Prima verlopen

duideljke site, goed bestelproces en keurige levering

Perfecte badkamer ventilator

Makkelijk te plaatsen, en eenvoudig aanbrengen op de app. Werkt zeer goed.

Duidelijk en helder

Makkelijke en snelle levering

Goede service top advies

Zocht een nieuwe ventilator. Mooie en goede gevonden. Navraag bleek deze niet voor mijn 70 mm buizen geschikt. Een ander model werd geadviseerd en was ook nog goedkoper. Remote schakelaar er bij gekocht. Werkt allemaal prima. De mechanische ventilatie is ook weer in orde. Prima geholpen, men weet waar ze over praten.

Duidelijk website en snelle levering

Paar ventlatie rozetten besteld. Juiste kleur en maat snel geleverd. Goede kwaliteit.

Besteling snel geleverd, werkt goed!

Heb besteling van Orcon huisventilatie. Na levering puzzelde nog om vochtsensor te vinden. Klantservice gebeld en verd gelijk geholpen met duidelijke uitleg.

Producten oke, bezorging post nl slecht na 5 dagen.

Hallo, bestelling 7 november geplaatst en zou volgens bij u ingevulde bezorg keuze op 8 november in de avond bezorgd worden door post nl Helaas is de bestelling uiteindelijk door post nl op 13 november in de avond bezorgd, Dit vind ik niet kunnen, waar het fout gegaan is weet ik niet, maar ik vermoed bij post nl. Zover mijn reactie. Met vriendelijke groet Herman Verhaegh

Zoals het hoort

Zie boven

Prima ervaring; zowel qua levering als in prijs.

Duidelijke website. Gekozen product is zeer scherp geprijsd en voldoet uitstekend. Bij het bestellen waren keuzemogelijkheden. Kortom: prima ervaring.

goeie club

Ik heb al een aantal aankopen gedaan, goede behandeling en afwikkeling, soepele opstelling ook als je iets terugstuurt. Duco ventilatiebox met Co2 meting (woonkamer) en vochtsensor in badkamer is een topper. Het scheelt heel veel warmteverlies. hoe belangrijk het is een goede investering te doen en niet altijd gaan voor de snelle en goedkopere oplossing, het verdiend zich vanzelf terug en geeft meer comfort in de woning.

Goed en snel

Al veel besteld, leveren snel en goeie kwaliteit producten

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting zoals beschreven.

Snel en volgens afspraak geleverd

De titel spreekt voor zich.

Het juiste artikel op het juiste adres op de afgesproken tijd gevergd.

Een goede eerste ervaring met dit bedrijf.

Zoals altijd snel alles binnen

Goed en snel

Slordig

Eerste levering zat een andere levering bij die niet voor mij was bestemd. Tamelijk passieve oplossing. Moet van alles aanmelden hun nu op een of andere onmogelijke plek het pakket afleveren. Geen post.nl Tweede bestelling geen bevestiging en factuur wel geld van rekening. Volgende dag pas na navragen helpdesk bevestiging en factuur gekregen.

Levering niet als beloofd en dat is jammer.

Je besteld op de webshop er daar staat de tekst: Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd. Ik bestel op hetzelfde moment elders ook nog een ander soort rooster. Beide moeten door de Post NL bezorgd worden dus je zou verwachten; dan moet het goed komen. De andere webshop levert wel de volgende dag (zoals ze dat ook beloofd hadden) en deze een dag later. Zonde! Moet de PostNL een extra stop maken, was ik natuurlijk net weer niet thuis die dag. Jammer jammer. Product verder prima maar zet dan niet op je website dat je het de volgende dag uitlevert. Verder een prima website hoor en veel keuze maar goed..

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire