Snelle levering Goed kwaliteit voor een mooi prijsje Ik ga vaker bestellen

Zeer tevreden, ik moest alleen een verkeerd bestelde terug sturen, daarbij een adres sticker uitdraaien de maat van de sticker was echter groter dan het pakje wat ik terug wilde sturen.(in PDF)

Goed geregeld

Geleverde spullen goed

besteld en zoals beloofd de volgende daggeleverd

prijs marktconform, goed assortiment, doet wat beloofd is.

correcte levering

goede producten

Uitstekende after sales

Per ongeluk een aircocover besteld zonder achterwand. Geen probleem. Ik kan hele zaak zo omruilen.

Zie onder bericht

Goedemiddag De postbode kwam het pakket brengen en verontschuldigd omdat jullie een fles op ze kop hadden gezet heb ik maar 1 volle fles gekregen ik heb de doos nog bewaard die was doorweekt van de andere fles ik denk maak er geen probleem van ging maar om 15 euro maar wilde dit wel even vermelden bij dit bericht. Dus 1 volle en een hele lege fles binnen gekregen jamer

Snel en goed geleverd

Duidelijke website, betaling ging makkelijk en spullen waren snel geleverd!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede ervaring! Telefonisch goede deskundige advies gekregen. Order werd snel en goed verpakt geleverd. Op vrijdag bleek dat we wat artikelen misten voor onze project. Op vrijdag middag een nieuwe order geplaatst en het werd zaterdag nog geleverd, waardoor onze project geen vertraging opliep! Top bedrijf zeker aan te raden en kwa prijs lager dan anderen.

site overzichtelijk en bestelling eenvoudig uit te voeren.

Gewoon goed en een zeer simpele montage

Zeer makkelijk binnen enkele minuten geplaatst

Behulpzaam, eerlijke info

Snelle reactie op vragen en eerlijk antwoord, niet op verkoop gericht, maar op klant. Kom hier terug

prima service

Snelle levering, veel keus. Ik moet nog 1 dingetje retourneren dus weet niet hoe snel dat wordt afgehandeld. Verder prima

Uitstekende service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Ventilatieshop.com. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep vlot. De levering was razendsnel en alles was netjes verpakt. Ook de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam op mijn vraag. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar ventilatieproducten van goede kwaliteit!

perfect geregeld

perfect geregeld

Prima service en levering. Cubic AM7000 werkt naar behoren.

Gewoon geweldig

Duidelijke webshop ,snelle levering Enorm klant gericht

Niet helemaal naar verwachting

Ik had ventilatie ventielen met flens besteld voor spirobuis 80. Volgens de foto op de site, zou dat moeten kloppen. Ik heb gewone bussen met klemveren ontvangen, Was niet de bedoeling.

Snelle levering en goede service bij het aanschaffen van de gewenste spullen En telefonisch na gevraagd of ik alles wel goed had op genomen

Snel en gemakkelijk

eenvoudig gevonden wat ik nodig had en snel verzonden. Prijs ook nog eens concurrerend.

Altijd hele snelle opvolging als je per mail iets vraag, een voorbeeld voor iedere webwinkel.

goed geholpen

twee brandkleppen besteld, waarbij er één van een verkeerde afmeting was geleverd. de klantenservice heeft mij meteen geholpen, en de volgende dag had ik de juiste afmeting in huis. goede en snelle service, ik zal hier vaker bestellen!

Geweldig en snel

Voor de tweede maal roosters voor hete luchtverwarming besteld. Zeer snel bezorgd, één was beschadigd. Na dat te hebben doorgegeven had ik een dag later een nieuwe in huis en meteen ook mail met de instructies en retourlabel voor de retourzending. Echt super geregeld.

Snel verstuurd en alles ontvangen

Snelle levering, pakket was snel binnen en alles in orde.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire