Inderdaad de volgende dag geleverd zoals beloofd. Goede materialen voor een scherpe prijs. Jaap

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De producten zijn supersnel geleverd en zijn van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

eigenlijk altijd goed en tevreden

ik koop echt maar af en toe wat bij ventilatieshop, maar als ik iets nodig heb wat ze zouden (kunnen) hebben dan bezoek ik hun webshop. Overzichtelijk. veel aanbod en ik vind prima prijzen ook. Goede communicatie per mail. Ja. Zit goed in elkaar deze winkel.

Bezorging was prima, maar product is super fragiel

Zending snel ontvangen. Was vandaag besteld, morgen bezorgd en dat maken ze ook waar. Het product dat ik echter heb gekocht beschadigde al bij het uit pakken. Met een vinger druk je het buitenrooster als heel simpel naar binnen en bij het bevestigen kan je geen druk uitoefenen of het buitenrooster trekt krom. Ik kan ventilatie shop wel aanbevelen, maar het product dat ik heb gekocht absoluut niet.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De benodigde slang was snel geleverd! Het materiaal was super en had de perfecte pasvorm. Goed bedrijf die alles netjes en goed voor elkaar heeft!

Goed product/ snelle levering

Vlekkeloos

Bestelling werd vlot en correct geleverd. Retour (zelf verkeerde maat gekozen), terugbetaling en nieuwe bestelling ook vlekkeloos afgehandeld.

Prima webshop

Alles eenvoudig te vinden. Veel keuze en snel geleverd

Uitstekend!

Compleet leverings programma voor alle ventilatie systemen. Erg goede telefonische ondersteuning door deskundige en klantvriendelijke technische adviseurs. Zeer snelle levertijden. Van harte aanbevolen !!

Super goed geregeld

Als goed voor elkaar

Nog geen ervaring want nog niet geinstaleerd.

Ziet er goed uit

Goede service en uitstekende product

WC ventilator gekocht en zeer tevreden. Ik had nog een vraag en deze werd snel en duidelijk uitgelegd.

Snelle levering, scherpe prijs, geen bezorgkosten

Snelle levering en snel retour

De levering is snel en ook het retourneren ging makkelijk kostenloos en zeer snel.

Als doe-het-zelver was het prettige ervaring en goede site

Alleen jammer dat ik op de locatie van de shop voor niets ben geweest, maar iemand die zij ,men is met een verhuizing bezig , dus wacht ik nog op een reactie, voor de rest een prima site

best gelopen

Mooie ventilatieroosters, strak vormgegeven!

We hebben de ventilatieroosters besteld en anderhalve dag later werden ze keurig bij een PostNL-punt bezorgd. De roosters zijn kwalitatief en qua ontwerp mooier dan onze oude roosters.

snelle levering en goed product, helemaal volgens de verwachting

besteld : 2 Texoflex buizen voor warmteafvoer gesloten haard

beste webshop ervaring dit jaar

de hele bestelling verliep zoals het hoort maar wat je helaas in deze tijd niet mag verwachten als je ergens iets besteld . mijn bestelling werd snel verstuurd en zelfs de post werkte dit keer goed mee want ook dat is de laatste jaren een zeldzaamheid . kan niks anders geven dan een 10 voor afhandeling ( en bezorging )

Goede snelle service

Uitgebreide keuze, goede prijzen en snelle verzending, wat wil je nog meer? ;>)

Doet wat het moet doen.

Eenvoudig te monteren. Redelijk stil. Spijtig dat men de inschakelvertraging niet kan verlengen. Is nu met 50 sec. redelijk kort zodat de ventilator bijna altijd begint te werken bij een plasbeurt.

alles 100%

Tot nu toe goede ervaring

Alles op tijd en prima geleverd, netjes ingepakt. Ik moet wat terugsturen. Als dat ook nog gewoon snel en goed gaat, dan kan ik mijn review definitief bevestigen. So far so good!

prima info op de site en mooi snel geleverd

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.