Ruime keuze Snelle levering

Mijn aanschaf van twee ventilatieroosters (rvs) met terugslagklep verliep snel , duidelijk en voldoet aan de verwachtingen . De terugslagklep moest even met een van destanleymes van een ribbel worden ontdaan omdat ie ín een rvs buis moest worden geschoven . Geen probleem !

Prima zoals het hoort

Lange levering te lang en geen terug koppeling

Slechte communicatie

Op voorraad en snelle levering

Bolrooster besteld en binnen 18uur in huis

Wij zijn erg tevreden met onze ventilator. Vlotte levering, strak design, werkt perfect, kortom, een prima produkt.

Prima product, tevreden.

To the point geregeld.

Tot nu toe prima services. Ik ben wel benieuwd of mijn retourzending ook goed afgehandeld wordt.

NoShow instucbaar designventiel

Strak, onzichtbaar en functioneel. Het NoShow ventiel laat zich naadloos instucen en verdwijnt volledig in het plafond of de wand. Ideaal voor moderne interieurs. Magnetisch bevestigd, dus makkelijk te verwijderen voor schoonmaak. Iets duurder dan standaard, maar het design maakt dat meer dan goed. Aanrader voor wie van een strakke afwerking houdt.

top bedrijf en uitmuntende service

top top top

Super en snel

Duidelijke website waarop ik snel vind wat ik zocht. Snel geleverd en tegen een prima prijs. Wat wil je nog meer ?

Snel en goed

Ben uitermate tevreden en snel geleverd.

Bij de Ventilatieshop.com kun je het beste jou ventilatie onderdelen kopen.

Duidelijke site waar je snel de juiste onderdelen kan bekijken en bestellen. De levering van de bestelde onderdelen was de volgende dag, mooi snel. Dik tevreden over deze site en de geleverde onderdelen. Ga zo door!

Prima dienst verlening en bestelling op tijd en compleet

Goede ervaring en zeker bij een volgende bestelling denken aan de Ventilatieshop

Goed en snel

Goed goedkoop en snelle levering

Website en zoeken Top.

weer een snelle en top levering.

Snelle en nette levering

Bestelling was netjes ingepakt en vlot geleverd.

Veel te grote doos!

Hallo, de doos verpakking was veel te groot en het product was beschadigd en kapot aan de kopse kanten.

gewoon goed

gewoon goed

Het product voldoet helemaal aan mijn verwachting. Past precies en is geluidsarm. Helemaal wat ik besteld had.

snelle service

Duidelijke website. Na bestelling snelle levering. En het oude apparaat mocht ik kosteloos retourneren voor hergebruik. Aanrader.

Snelle en goede service.

Duidelijke webshop.

geweldig !!!

netjes , keurig zonder problemen, en altijd perfect. alleen waarom deze beordeeling als je het zo goed doet ?.

Twee afzuigventilators besteld, bij aflevering blijkt dat ik een fout heb gemaakt, een ventilator retour, geen probleem, binnen enkele dagen geld op de rekening. Nieuwe ventilator besteld, dag erna gekregen. Niets dan lof voor de ventilatieshop.

Super goed

Ik raad het met vertrouwen aan.

Goede kwaliteit, heldere schema voor aansluiting.

Spullen waren vlot binnen voorzien van aansluitschema op een tweestanden schakelaar. Montage was kinderlijk eenvoudig.

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.