Snel geleverd en ruime keuze

Scherpe aanbiedingen en mooie A kwaliteit producten snel te monteren en weinig frustratie gehad bijna alles zat er in een dag al in.

werkt goed, makkelijk te instaleren

Makkelijk te bestellen, bij foute maat snel retour. En nu de juiste maat en werkt goed, snel en makkelijk geinstaleerd.

Snelle service en de ventilator voldoet aan de verwachtingen

goede communicatie, op tijd geleverd, goede kwaliteit

alles verliep soepel, product is goede kwaliteit, netjes verpakt, op tijd geleverd

super!

super. Goede advisering, keuze en levering. Bovendien werkt het apparaat perfect.

Snel geleverd, duidelijke info op website

Duidelijke website waar veel info bij producten staat. Levering volgt snel na bestelling. Kwaliteit van bestelde goederen is goed.

Goed product

Goed product, netjes op tijd en verpakt bezorgd, top!!

Pakje netjes aangekomen

Het gezeur over beoordelingen ben ik zat.

Vlot alles te vinden en super snelle levering

Ik zocht een paar specifieke roosters snel gevonden keurig geleverd en netjes verpakt

UItstekende service!

Keurige plaatsing door Marco! Goede communicatie en uitleg.

Snelle bezorgservice maar matig product

De bestelde ventilator is niet zo stil als verwacht. De schroef om de nalooptijd in te stellen is zo klein dat het niet goed zichtbaar inte stellen is. De ventilator heeft een fraai design en is eenvoudig te bevestigen. De bestelling verliep vlot en bezorging was op snel en goed te volgen.

Fijne afzuiging voor in badkamer

Na 15 jaar trouwe dienst,nu weer dezelfde kunnen kopen. Lekker handig met uitwisselen. Ook wel eens weer makkelijk toch. Lekker stille afzuiging. Toppy.

Zeer snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle service

De dag ervoor besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteitsproducten en al eerder hier besteld. Zeer tevreden

Producten goed. Te weinig info over de exacte levering

Telefonisch info orderstatus prima

Tevreden

Prima prijzen, snel antwoord bij vragen en mogelijk om producten kostenloos te retourneren.

Zeer snelle levering

Product gekocht op advies van de verkoper. Had zelf eerst een ander product uitgezocht. Voldoet prima

Snel en compleet.

Goede uitleg op de duidelijke site. Montage tips en handige mee te bestellen onderdelen voor weinig geld.

Snelle goede levering voor een goede prijs

Zeer goede ervaringen met de bestelling van spiro buizen met hulpstukken. Ik had een vergissing gemaakt met de bestelling en die hebben ze kosteloos en snel rechtgezet!

Betrouwbaar

Mijn bestelling was vertraagd. Ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef een medewerker legde netjes uit waarom. Hij kwam met een oplossing en stond mij netjes en vriendelijk te woord

Snel en goed

Product snel en goed bezorgd.

Makkelijk te installeren en snel geleverd.

Prima stille ventilator, eenvoudig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren.

Alles prima. Vind alleen het e-mail-bombardement vervelend.

super service

snelle service top spul

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.