Wat een prachtige oplossing om eindelijk die lelijke ventilatie ventielen niet meer op het plafond te hebben!! Esthetisch zoveel mooier door eigenlijk een hele simpele oplossing.

Perfecte ventilator. Dit is mijn tweede. De eerste is 15 jaar meegegaan. Nooit problemen gehad

Hartstikke goed geregeld

Top geregeld.

De juiste order in een snel tempo bezorgt.

Toppie

Duidelijke beschrijving, snel tot aankoop gekomen

Snel geleverd en product paste perfect!

Erg tevreden

Professionele producten voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Goede communicatie, op tijd geleverd en erg tevreden over de bestelling.

Makkelijk site. Veel keus uit verschillende merken. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt.

Snelle levering, goede prijzen, duidelijke website!

Snelle levering, en degelijk ingepakt. Mooie en kwalitatieve producten met goede prijzen. De webwinkel is gebruiksvriendelijk en erg duidelijk!

Bestellen en leveren supersnel

Aansluiten niet heel duidelijk

zeer correct verlopen

bestelling gedaan; prima verpakt en vlot geleverd maar was niet ik verwachtte. wel prima product maar niet geschikt in mijn situatie. retourprocedure keurig verzorgd.

Contact en Bestellen

Ik had nog wat vragen over het product wat ik wou bestellen, even een mail gestuurd naar de klantenservice van de Ventilatie Shop met mijn vragen, de volgende dag direct een uitgebreid en duidelijk antwoord terug. Dat geeft vertrouwen en zekerheid over het product wat ik wil bestellen. Direct het product besteld en dat werd jawel de volgende dag al bezorgd. Dus ik beveel de Ventilatieshop van Harte aan.

Prima bestelling

Goede keuze hulp die mij naar de gewenste badkamer ventilator bracht. Bestelling en bezorgtijd was prima

perfecte levering vlgs afspraak

Perfecte levering

Overzichtelijk site, goedkoop

Nette website. Ik was op zoek naar beugels om hwa op te hangen en zag op deze site 80mm beugels, zeer goed geprijsd. Makkelijk besteld en op tijd binnen. Als ik ventilatie artikelen nodig heb, kom ik hier zeker terug.

Kwaliteitsproduct en de volgende ochtend geleverd!

Goed verpakt. Kwaliteit. Makkelijk te installeren.

Goede spullen

Zeer snel geleverd

Uitstekende service en snelle verzending

Ik heb hier 4x besteld en eigenlijk was het continue de dag erna in huis.

Top product

Snel bezorgd goede kwaliteit en simpel te installeren

Snel geleverd, afhandeling retour duurt wel vrij lang

Pakket was snel geleverd. Geld retour was wel binnen de aangegeven tijd, maar duurt wel lang in vergelijking met andere webshops.

Alles snel volgens afspraak geleverd

Op site alles goed te vinden. Bestelling goed verpakt heel snel geleverd. Prima zo!

Goede ventilator, wel wat gehorig

Eerste ervaringen ventilator zijn goed, zuigt goed af. Maakt wel meer geluid dan vorige en de prijs is in verhouding met andere aanbieders aan de hoge kant.

Goed product, snel geleverd

Ik had een plafondventilaor “whisper” besteld. Mooi design en snel geleverd.

Prima levering en goede kwaliteit!

De levering was volgens afspraak. Het geleverd product was conform de website.

Geen bijzonderheden te ontdekken.

Alles is gewoon goed zoals het hoort bij een webshop.

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.