Topervaring

Bestellen ging makkelijk, snelle levering en een mooie en stille badkamerventilator gemonteerd bij de klant. Betrouwbaar bedrijf waar ik graag zaken mee doe.

Zoals een webshop behoort te zijn.

Perfect verpakt en snel geleverd.

netjes geleverd

Overzichtelijke site met goede informatie

duidelijke web-site , goed materiaal en correcte levering .

geheel volgens onze wijze van hoe het zou " moeten " gaan bij het uitzoeken / bestellen / leveren van bestelde materialen .

Snel geleverd ,goed verpakt en een duidelijke site mijn complimenten.

Goede ervaring

Prijs stelling goed , snelle levering , goede communicatie.

Fijne service

De vragen die ik had werden duidelijk en helder uitgelegd. Zouden sommige bedrijven nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

Prima, geleverd zoals besteld!

Prima, geleverd zoals besteld!

Goede producten en een snelle levering

Ventilatieshop heeft een grote voorraad en een snelle levering, ideaal wanneer je aan een klus begonnen bent en snel moet kunnen schakelen wanneer er wat anders gevraagd wordt dan je van tevoren bedacht had. Enige nadeel en daarom geen 5 sterren, de producten worden steeds een dag later geleverd dan dat ik aangaf bij het bestellen. Als nog een snelle levering, maar het is wel handig om hier rekening mee te kunnen houden.

Fijne webshop.

Het duurde even wat langer omdat het bedrijf het erg druk had. Uiteindelijk pakket binnen gekregen. Prima geleverd. Met een grote verbouwing aan ons huis zullen we zeker hier vaker bestellen!

Mooi bedrijf, groot assortiment en snelle levering.

Vaak besteld, op tijd geleverd.

Snelle correspondentie via website en flotte levering

Correspondentie over internet gaat soepel, telefonisch kost even tijd voor contact.

uitstekend

Materialen fout besteld, omruilen geen probleem, met daarnaast nog een geweldige uitleg. Wim

Goede zaak

Goede artikelomschrijving, snelle levering, product conform beschrijving.

Goed veelzijdig product met duidelijke beschrijving

Het proces van bestellen en de gegeven informatie verliepen vlot. Het enige minpunt vond ik de verpakking. In de doos aan de bovenkant goede bescherming aan de onderkant geen bescherming. Ik neem aan dat alles wel werkt maar geheel moet nog door vakman worden geïnstalleerd

Top snel geregeld en niet duur

Top snel geregeld en niet duur.

Goed geregeld

Snelle en heldere service

Ventilatiebox besteld en betaald. Vervolgens geen reactie meer wat betreft de order. Geprobeerd de klantenservice te bellen maar na in totaal 1 uur in de wacht te hebben gestaan de moed opgegeven. Daarna mail gestuurd en daarna snelle reactie. Order blijkbaar niet goed doorgekomen en handmatig ingevoerd. Gelukkig de dag erna de box binnen gekregen. Dus toch nog redelijk snel opgelost. Minpuntje telefonische bereikbaarheid.

doet wat ie doen moet

werkt prima weinig geluid

Product werkt niet naar behoren

Ik heb een Badkamer ventilator Blauberg Sileo - Ø 125mm - MET TIMER + VOCHTSENSOR (SILEO125H) gekocht maar de vocht sensor werkt gewoon niet. Het moet opgestuurd worden voor onderzoek. Dit duurt 2 weken of meer.... klantenservice wou niet meewerken aan een ander oplossing

Voor het eerst een filter besteld voor de afzuiging. Snel geleverd.

snelle levering goede kwaliteit en een mooie prijs

Ik heb een badkamer ventilator s morgens om 09.30 uur besteld en dezelfde dag om 18.30 uur was hij al geleverd voor mooie prijs

top

geleverd volgens afspraak

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.