Ventilatieshop een bedrijf waar klantvriendelijk en voorlichting in een hoog vaandel staat

Geweest voor info deze heeft mij een correctie voorlichting gegeven en mij de juiste goederen heeft aangeraden waarna het geheel volgens afspraak op het afgesproken werk werd bezorgd in een keurige verpakking chapeau is door dit bedrijf verdiend

Mooi en stevige cover. Goed verpakt en ruim binnen de opgegeven levertijd geleverd. Jammer dat levering niet op de 4e etage werd gedaan terwijl 2 werkende liften aanwezig zijn en cover zelf naar boven heb moeten brengen terwijl courier cover op een steekwagen had staan!

Goed bedrijf en prima levering

Onze bestelling is prima, prima levering snel, top!

Het juiste geleverd .

Aankoop en Ruilen ging soepel

Geen problemen ervaren, snelle levering en ook het ruilen van een product ging soepel!

Goed advies en snelle levering.

Het advies dat ik via de chat kreeg kwam snel en was duidelijk. Ook de bestelling die ik vervolgens deed was er in een mum van tijd. Wel een erg grote verpakking voor een klein voorwerpje...

Mooie producten, snelle levering

WTW ventilatieventielen besteld. Niet goedkoop maar zeer goede kwaliteit en een prachtige uitstraling. De website van Ventilatieshop.nl is helder, met mooie foto’s en geeft alle informatie die je nodig hebt, met instructievideo’s en handleidingen die je kan downloaden.

Bestelling op tijd geleverd

Een huis ventilator besteld maar tot mijn verbazing 2 stuks geleverd. Na tel: contact is de niet bestelde Ventilator opgehaald. Leuke ervaring niet eerder meegemaakt. De huis ventilator doet het uitstekend ben er erg blij mee.

Netjes op tijd, ziet er mooi uit

Prima product snel geleverd

Snel geleverd en prima product. Enige tip is op de website duidelijke aanwijzingen te geven wat de twee types doet onderscheiden: met tijdvertraging en zonder. Sommigen zouden abusievelijk het verkeerde type kunnen bestellen. Scheelt mogelijk retourneringen.

Boven verwachting goed.

Het product werd gratis dezelfde dag bezorgd. Waar maak je dat mee?! De inhoud was zorgvuldig verpakt, zodat deze niet kon beschadigen. Dus al bij al een goed gevoel. Ik raad deze zaak zeker aan.

Duidelijke site

Snelle levering goede producten met duidelijke handleiding

Uitstekende service

Combinatie Remote controle met fan unit in eerste instantie niet oké. De switch met een andere dan unit in 1 dag geregeld. Top

Altijd voorraad, snelle levering, top service.

Ik bestel regelmatig ventilatie gerelateerde spullen bij deze winkel. Geen enkele keer lang moeten wachten op een levering en in geval van vragen altijd een snelle en gepaste reactie.

Super geregeld!!

Overzichtelijk & Goede Service!

De site is overzichtelijk, de omschrijving duidelijk en bij een retourzending is dit ook met één druk op de knop voor elkaar. Top service!

Helaas begaf onze ventilator het al na 4 maanden, kon de ventilator gelijk retour sturen en binnen 3 dagen hebben ze het defect gevonden en onder garantie een nieuwe ventilator toe gestuurd. Al met al goede service en snelle levering.

AMM verwarming

Ik heb een HVAC & sanitair bedrijf Deze ventilator is precies zoals ik wilde en de installatiemethode is heel eenvoudig . Dank u

Niet zo positief, weliswaar in rommelige omstandigheden.

Zeer vriendelijk personeel, prima producten maar naar mijn idee proces niet helemaal op orde. Eerst verkeerde ventilator geadviseerd(kan gebeuren), daarna nwe gehaald die kapot ging. Ter reparatie aangeboden en vervolgens stilte, men kon mij niet bereiken.. daarna verkeerde opgestuurd. Zelf weer omgeruild op locatie. Wel zeer vriendelijk en bereidwillend om hefboom te lossen. Beetje pech denk ik maar wel slordig.

In full on time

Op tijd alles geleverd. Dat is zo als het hoort. Netjes de factuur erbij en goede communicatie over de levertijd. Top.

Duidelijk, goed en snel.

Positief. Als ik weer iets nodig heb op dit gebied, wend ik me zeker tot jullie.

Goede service en ondersteuning

Na een storing is mij een afstandsbediening toegestuurd en achteraf bleek dit niet nodig. Heb de bediening daarom kosteloos terug kunnen sturen.

Snel en goed geleverd

Goed rooster met duidelijke montage instructies

werkt naar behoren

werkt naar behoren past eenvoudig op uitgang ventilator.

Mooi product, snel geleverd

Nieuwe ventilator besteld, deze werd binnen een dag geleverd. Mooi degelijk product en werkt uitstekend!

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.