Gewoon goed en snel geleverd

Klein probleem ervaren , is keurig en snel opgelost.

TOP!

Perfecte klantenservice en personeel dat weet waar het mee bezig is. Super!

Veel keuze in goede badkamer ventilatie

Ik zocht op een badkamer ventilator met vochtsensor en kwam uit bij Ventilatieshop. Er zaten al gaten van de vorige ventilator, maar er was een ruime keus met dezelfde gatafstanden en dubbel gelagerd. Dus aangeschaft en gemonteerd. Nu weer een frisse badkamer.

Snel en makkelijk bestellen

Na het snel kunnen plaatsen van een bestelling werden inze producten binnen 24uur thuis afgeleverd! Top!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Duidelijke website en snelle levering

Prima product en levering!

Op tijd en goed aangeleverd Product is precies wat ik verwacht had.

Snelle (na) levering

Er was helaas een klein onderdeel vergeten mee te sturen in mijn zending. Na 1 telefoontje werd het direct nagezonden. Volgende dag in huis. Prima webshop.

Duidelijke uitleg op de site en een snelle levering

Artikel voldoet geheel aan wat ik nodig had.

Helemaal tevreden met nieuwe MV en levering ervan.

Met behulp van duidelijke info op de website een MV van Orcon gekocht en accessoires waaraan ik niet direct zelf had gedacht werden meteen aanbevolen, dus ook die gekocht. Goede levering en paste allemaal prima. Bedankt!

Tevreden over het geleverde product

Snelle levering, goede kwaliteit en een strak design.

Voortvarend en correct

Ik vul vrijwel nooit beoordelingen in. Voor de Ventilatieshop maak ik een uitzondering omdat de behandeling professioneel was en de bestelling (ook de retour) voortvarend werd uit- en doorgevoerd.

Mooie ventilatiebox

Snel gelever

Snel geleverd top product!

Snel geleverd top product!

Prima en snelle service levering

Al enkele malen iets gekocht tot tevredenheid.

Ventilator snel geleverd, goede prijs. Extra mail met toelichting werd ook gewaardeerd!

Prima garantieregeling

Na jaren probleemloos gebruik bleek storing aan WTW-apparaat niet telefonisch op te lossen. Teruggebracht naar de shop en ruimhartig vervangen door een nieuwe.

Goede ervaring

Bestelde onderdelen goed van kwaliteit Op tijd geleverd Webshop en bestelling makkelijk toegankelijk Ook voorraad van minder courante onderdelen

Geweldige service!

Mijn ventilator ging kapot met nog maar 2 maanden garantie. Zonder probleem een nieuwe opgestuurd gekregen. Geweldige service!

Snel en goede levering

Goederen snel en juist ontvangen

Eenvoudig besteld, snel ontvangen

Het was gijn shoppen bij de Ventielstieshop, scherpe prijs en zeer goede kwaliteit.

Mooi vlot en betaalbaar

Mooie rooster voor een schappelijke prijs

Uitstekend!!!

Site is duidelijk en goed ingericht. Bestelde delen snel geleverd.

Snel besteld en snel gekeverd

Hele snelle afhandeling van de koop

Prima voor elkaar!

Snel en goed geregeld. Zeer tevreden.

Zeergoed

Goed geholpen heel snel gemonteerd

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.