Een prima firma met een prima website.

Nu een paar inkopen gedaan, prettig gegaan, niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen én leveren.

Bij bestellen van de producten is alles goed en overzichtelijk te vinden op de site. Ook met een artikel niet op voorraad werd het bedrag direct geretourneerd. Met een vraag via de mail werd ook dezelfde dag antwoord gegeven.

Alles in orde niet volgende dag.

Alles was prima in orde,maar juist hier besteld om dat het de volgense dag geleverd zou worden. Dit werd het echter niet. Opzich niet erg maar zet het dan ook niet groot neer als je besteld. Vind ik jammer.

De juiste materialen

Alleen liet PostNL het afweten. Moest na melding van PostNL drie dagen wachten en dan nog afhalen bij de Jumbo terwijl het thuis afgeleverd moest worden. Jumbo heeft een klacht ingediend omdat dit steeds vaker voorkwam dat het daar maar gedumpt werd ipv op het juiste adres.

meer dan tevreden.

Voor het eerst een motortje kopen via internet was/is voor mij een hele stap. Ben meer dan tevreden, zonder te vragen ontving ik vrijblijvend nog een A4 tje met Extra uitleg S en P Buisventilatoren. Moet het motortje nog plaatsen, is nu voor mij 'n fluitje van 'n cent denk ik. Met vriendelijke groet, F.J.

Goede kwaliteit, prijzen en snelle levering

Een goede snelle levering, netjes bezorgd. Producten zijn gewoon goed. Net als beschreven.

Mooi product

De handleiding mag wel wat uitgebreider. Een heel gepuzzel om alles in elkaar te krijgen. Aangeven wat voor gereedschap er nodig is, zo ook wat prettiger zijn. Helaas was 1 van de zijpanelen krom. Het materiaal is van goede kwaliteit.

Perfect - zeker een aanrader

Ik was gestart met een ventilator, buis & gevelkap. Een goed aanbod, snelle levering en goede communicatie. Helaas was er iets mis met gevelkap, niet onoverkomelijk, maar voor een nieuw product wel reden om de klantenservice te benaderen. De klantenservice reageerde snel en stuurde me direct een nieuwe gevelkap. Deze is intussen ook binnen. Kan niet anders zeggen dan een topservice, fijne webshop, goede prijzen en snelle levering. 5 sterren.

Bijna goed.

De geleverde producten waren prima en kompleet, alleen de belofte ‘ vandaag besteld morgen geleverd’ werd met een dagje uitgesteld. Maar ik ben tevreden.

perfect

Alles compleet en zeer snel geleverd, telefonisch goed advies

Had een foutje gemaakt bij de bestelling. Na contact met de klantenservice uitstekend opgelost

gewoon top

goed en degelijk materiaal

Zelfde dag nog geleverd. Perfect.

Heel goed tevreden

Ventilator geplaatst, hele duidelijke beschrijving en fluisterstil.

Toppie

Netjes optijd en top spul...

Prima winkel. Snelle levering en duidelijke website

Ik heb hier een paar dempers gekocht voor mijn WTW. Webshop is prima.

Ben zeer goed geholpen.

Voor de eerste keer iets besteld, er was iets niet helemaal naar wens maar dit is keurig opgelost.

het artikel dat ik besteld had was prima in orde.

het artikel dat ik besteld had was prima in orde alleen had ik wat moeite om de buis van de airco er op of erin te krijgen, de aansluiting moest of iets groter of iets kleiner zijn, maar het is toch gelukt.

Supersnelle bezorging en goede klantenservice

Via de website luchtventielen besteld. Werden de volgende dag al geleverd. Bleken helaas niet te passen. Zonder problemen via klantenservice een retourlabel ontvangen om gratis terug te zenden. Netjes via de mail over de voortgang op de hoogte gehouden.

Prima bezorging

Het pakket heb ik nog niet uitgepakt, maar de verschillende dingen zaten er gewoon in. Leuke doos ook, met verschillende geintjes

Ik had ventilatieroosters besteld en de volgende dag had ik het al. Ik ben zeer tevreden. Goed verpakt en goede kwaliteit!

Snel geleverd en keurig verpakt.

Vrij vlot besteld en geleverd, geen enkel probleem.

Had een paar dingen nodig om een ventilatie uitgang te voorzien door het dak voor de douche. Alles vrij vlot gevonden en kunnen bestellen. Werd zeer snel thuis geleverd zonder beschadigingen. Zeer teverden klant en geen opmerkingen.

Snel en correcte afhandeling!

De bestelling is er razendsnel en keurig aan de deur afgeleverd. Prima webshop!

prima kwaliteit!!!

buis met ventilatieroosters bestel

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.