Snelle correcte levering

Bestelde product correct en snel geleverd met juiste handleiding.

zeer positieve ervaring

Ik had een ventilator die stuk was na 4 jaar. Er is 5 jaar garantie op. Na wat heen en weer gemaild heb ik deze mogen opsturen voor nazicht. Deze was niet meer te maken, en hebben ze een volledige nieuwe opgestuurd, terug met garantie. Zeer tevreden over de klantendienst.

Levering was snel en de kwaliteit van de artikelen is goed.

Levering goed product matig

De vocht functie van de ventilator werkt niet

Snel geleverd, vlg afspraak.

Zie titel

Matig

Ik had 2 producten besteld, waarvan 1 product compleet anders was dan de afbeelding. Hieromtrent heb ik contact opgenomen, maar er wordt geen oplossing aangedragen.

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling en een markt conforme prijs

Helemaal tevreden

Alles klop en goede spullen

gewoon prima.

Snel en goed.

Wat ik besteld heb is optijd geleverd en werkt perfect

Goede informatie en service. Op tijd geleverd

Op tijd geleverd

TOP

Vlotte bezorging. Service mbt het terugsturen/omruilen artikel is Prima; erg aardig en meedenkend in oplossingen,

Goede service en snelle levering

Zeer goed en klantvriendelijk

Top service en advies.

Aan de hand door ventilatieland, Bas Jansen neemt je mee op de plattegrond van jouw woning, legt uit wat en waar, de materialen komen meteen mee uit t magazijn, en aan de slag. Systeem zit er nu in, nog één keer twee bochtjes extra moeten halen ivm draagbalk, en alles werkt. Hulde!

Gewoon goed geregeld

Goed geregeld

Goede snelle levering

Dit is inmiddels de derde ventilator die ik hier aanschaf, altijd netjes en snel geleverd. Deze laatste ventilator is toch weer verbeterd, hij is echt stil. Top produkt.

Snel en goede prijs

Mijn bestelling bij ventilatieshop.com is snel geleverd en goed en degelijk verpakt. De ventilator voldoet aan alle specificaties zoal in de webshop aangegeven, bovendien tegen een zeer concurrerende prijs. Ik beveel deze webshop van harte aan.

Snel antwoord op mijn vraag

Had een vraag over een product en kreeg hier uitstekend antwoord op. Het product uiteindelijk gekocht en voldeed goed aan de verwachtingen.

Mijn ervaring met ventilatieshop.nl is super.

Super duidelijke website en extreem snelle levering.

Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. ook de mail met de handleiding heeft mijn geholpen met installeren

Snelle levering degelijk product

Snelle levering, duidelijke communicatie. Niets op aan e merken.

Er valt niets meer aan te verbeteren !

Verwachtingen helemaal waargemaakt!

snelle levering, goed product

ventilatieshop had precies wat ik nodig had, redelijke prijs en een goed product met de goede technische specificaties. Ventileren dus maar.

Goed matereriaal

Werkt pefect en op tijd geleverd.

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.