Goed Soms moeizaam zoeken naar het juiste product.

Gewoon goed

Product op tijd geleverd en werkt ook perfect al een periode op zoek naar geweest Een tip van een kennis zei kijk een op de site van hun en daar was wat ik zocht

Originele producten goed en snel geleverd

Eenvoudige bestelling van het originele merk, dus geen namaak.

Goed product.

Alles correct

Snelle levering, zending klopt, goed verpakt, helemaal tevreden.

correcte afwikkeling

correcte afwikkeling

Snelle service goed product !!

Zeer snel en correct

Orcon ventilatie box

Competitive price, fast delivery

Snelle levering goed product

Snel geleverd, goed product, goede prijs.

Vertraaagd

Ba 3 weken maar eens een mail er aan gewaagd en verdomd 2 dg ltr alles geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

Goede kwaliteit roosters, zeer ruime keuze.

Alleen positief

Goed materiaal, ruime keuze, breed assortiment, goed advies en ruim de tijd om eventueel nodig te retourneren met geld terug garantie.

Alles op een plek

Goede overzichtelijke website, artikelen goed te vinden en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering in goede verpakking.

Zie boven

Super klantenservice!

De badkamer ventilator die ik eerst besteld heb voldeed uiteindelijk niet voor onze situatie. Na contact werd snel duidelijk dat ik een ander type nodig had. Na testen van de juiste ventilator kon ik zonder problemen de oude (2maanden oud) retourneren. Dank voor de adviezen en goede service!

Snelle en goede service

'S avonds besteld en de volgende dag al bezorgd.

Volgende dag geleverd

Besteld, volgende dag geleverd, dik tevreden.

Goed produkt en snelle levering

Mooi zwart ventilatieventiel gekocht om de badkamer in stijl mee af te werken. Voldoende keuze en snelle levering. Ventiel past perfect.

Goede prijzen

Goede prijs en snelle verzending. Alhoewel ik voor 10uur had besteld en ik voor dezelfde dag levering had gekozen, was het later pas verzonden. Dat vind ik op zich niet zo erg, ik had alleen graag bericht daarover gehad, zodat ik niet de hele dag voor niets hoef te wachten.

Prima. Snelle levering. Website overzichtelijk

Geen opmerkingen

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.