Delivery did not happen on time

I chose to order with Ventilateshop specifically because they promised a day faster delivery time than their competitors. I had ordered on Tuesday at 5.20pm, they sent the package on Wednesday at 2.30pm, and on Thursday at 07.20am DHL already informed me that it will arrive a day later than promised. When you live at a home you should order here, but when you require delivery times as advertised because you're traveling, then stay away.

Geweldige hulp om in zeer korte tijd bij het juiste product te belanden

Iedereen met wie ik sprak kende het product en was efficient behulpzaam Aflevering tot in de puntjes verzorgt

Goed advies en super snel geleverd!

Bestelling was de volgende dag al geleverd!

Super tevreden

Erg tevreden met het product wat we besteld hebben! Extra complimenten voor de bezorging, op het afgesproken tijdstip waren wij helaas niet thuis! Toen ik gebeld werd en vroeg of ons product afgegeven kon worden waar we aan het werk waren (5 minuten verderop) was dat geen enkel probleem! Top service

Voordat ik bestelde contact opgenomen en het was deskundigheid op en top! Gelijk besteld de dag erna in huis en simpel te installeren!

Duidelijke website en goed advies

Ivm verbouwing van onze badkamer was ik opzoek naar een nieuw ventilatiesysteem. Telefonisch contact opgenomen voor advies. Goed en vakkundig geholpen en adhv hun advies de installatie aangepast.

Snelle service en precies zoals verwacht

De bestelling kwam snel aan. De producten waren zoals verwacht. Niks op aan te merken!

Gewoon een fijne zaak.

Snel geholpen en een goed advies, Goede nazorg en niet duur.

Doen wat ze beloven

Mijn bestelling moest worden afgeleverd in Italië; dat ging perfect! Veel bedrijven doen dat niet eens.. Alles was snel en efficiënt!

Deskundig advies, vriendelijk in het contact en goede service. De Ventilatieshop doet wat ze belooft: hun uiterste best om mijn probleem op te lossen zodat ik tevreden ben. Top.

Snelle levering goed product! Ga meer bestellen!!

Alles in orde!

Goede webshop, duidelijke uitleg en vlotte levering.

Goed en oké prijs

Pvc ventilatie buizen voor een goede prijs.

Geleverde materialen zijn perfect

Goede service, snelle levering, ruime keuze

Correct en goed

Goede spullen en prima service. Toen bleek dat ik niet alles goed had besteld, goed advies, verkeerde artikelen retour en de juiste meegenomen uit de winkel. Daarbij vriendelijk geholpen. Top!

Erg prettig

-Duidelijke site -Goede materialen -Scherp geprijsd -Snel geleverd Zeker aan te bevelen!

Altijd een correcte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd en een zeer mooie prijs

Ventilator-afzuiging met afstandsbediening is zeer snel geleverd en in prima staat ontvangen. Prijs is erg concurrerend.

Super goed

Snelle service en levering goed verpakt voor transport

Snel geleverd, voor ik wist was het er al.

Goed niet te duur en snel bezorgt.

producten zijn op de site makkelijk te vinden.

Uitstekend product

Product is goed, levering is goed, verpakking is goed. Top

Geweldig!

Mooie handige webshop, snelle levering, passende prijzen en verzendkosten.

Goede ervaring

Prima service. Goede, tijdige informatie over een deel van de bestelling die niet op voorraad was. Alles is uiteindelijk toch snel en goed afgeleverd.

Heldere website, snelle en correcte levering

Netjes op tijd geleverd, sturen pas je bestelling op als deze compleet is ivm milieu. Dit vond ik prettig

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.