Vlotte levering

Scherpe prijs Wel lange wachttijd voor telefonisch contact

Badkamer ventilator voldoet aan de verwachtingen.

Levering volgens afspraak.

Keurig het besteld op tijd geleverd

Leveren wat zij beloven.

Zeer snelle levering van mijn bestelling. Badkamers ventilator voldoet zoals beloofd, goede afzuiging, perfect af te stellen op vochtigheid in de badkamer. Tevens ook via de e-mail een duidelijke handleiding ontvangen. Alom zeker een bedrijf met visie op het gebied van ventilatie.

Enorme goede klantenservice

Helaas een foutief product besteld en snel kunnen retourneren, inclusief goed advies. Later een defect gekregen maar ook hier zonder probleem vervanging en hulp. 10/10

Geweldig!!!

Enorm vriendelijke , geduldige ,professionele mensen..

No reply mails ???????

Hi de venting plafon ss cap looks good en will be intaled end June in de maid quarters van mijn huis in Thailand. Nu heb ik een vraag waar U mogelijk geen antwoord op weet. In Thailand heb ik als enigste kamer een movable airconditioner geplaatst. Zon aircon met dikke slang voor warme lucht door een gat in de muur naar buiten. Het is en 12 BTU systeempje, internet access. Het gaat voornamelijk om de puppies en het efit dat Thailand ongebruikelijk lang erg warm is. Als ik de deur van de maid room (buiten) open trek voel ik een tegenwerking van een vacuum. Dit is weg asl de deur verder open getrokken wordt. Dit is een 3x3 mtr kamertje en van 12 000 btu had ik meer verwachtDoordat redelijk warme en ook vochtige lucht (vlak by swimming pool) aangezogen wordt om de uitgeblazen hete lucht te compenseren. Ik denk dat met airconditioner op Internet wifi met 17 graden setting de inside temp maar net naar 25 graden brengt. Dit is de omgevings temp van de airconditioner , themp meter binnen in de aircon. Het huis heeft hangende gipsan board plafons, met een gap van ongeveer 0.5 mtr naar de volgende verdieping. De hele ground floor 15x12 meter staat door die plafon construction ademend op elekaar. De bestelde ventin cap gaat startks in de maids room om op deze wijze lucht toe te voeren. Koeler in het huis, lagere humidity. Het huis zelf heeft op begane grond centrale airconditioneing 2x 35.000 btu, studeer kamer 18.000 btu wat meer dan voldoende is. Dit gelezen hebbende, wat denk je? Nu denk ik dat van de portable aircon de hoeveelheid condensaat geproduceert het vernevel systeem over belast en ik heb het nu continu drained gemaakt (ben nu in Nederland en maid snapt er niets van. mijn vraag is, kan het overbelasting zijn , by 80 % humidity, 35 tot 40 graden C buitenlucht. De aircon stopt als water nivo te hoog is. Vraag 2 , de fan die water opgooit om met de warme lucht te verdwijnen, zit deze fan op dezelfde motor al the hoofd fan van de koude lucht naar de kamer?

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Tijdens de aanleg van een ventilatiesysteem ben ik steeds goed telefonisch geïnformeerd door een medewerker. Materialen op voorraad, ophalen of bezorgen gaat perfect. De webshop is zeer uitgebreid, maar heb je vragen, dan is er altijd een medewerker beschikbaar die je persoonlijk te woord staat.

Het is geheel volgens afspraak uitgevoerd; dus perfect

Zie boven.

Goede en snelle service

Eerst contact gehad met de helpdesk, waar ik niet lang in de wacht hing (<5min). De spullen besteld en snel in huis

Altijd snel de juiste spullen in huis

Ruim assortiment en vlotte levering tegen een goede prijs. Top!

Toppie

Mooi snel

Overzichtelijk en Volgens afspraak

Alles is snel en netjes geleverd. Gegevens over de producten op de site zijn compleet. Bestel proces is gemakkelijk en vervolgens geleverd volgens afspraak. Zo ver ik heb kunnen beoordelen is de prijs van de producten prima.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Donderdagmiddag online besteld en zaterdagochtend geleverd. Klantenservice prima bereikbaar voor vragen over het product en voorraad te checken.

Prettige webshop

Snel en duidelijk opgezet met snelle levering

perfect!

snel en accuraat geleverd. ook het retourneren van het artikel en het snelle terug storten van het betaalde bedrag verdient een pluim!

ze doen wat ze beloven

Op tijd, volgens afspraak en geen moeilijkheden

Snelle levering en goed product

Alles snel geleverd en mooi ventilatiesysteem.

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Efficiënt

Snel werkende webshop, snelle levering en track en trace werkt perfect

Alles goed geregeld in de ochtend besteld pakketje was in de avond al binnen duidelijke site goede prijzen kortom top

eerlijk bedrijf!

Na de bestelling, die vlekkeloos verliep, kreeg ik direct de bevestiging via de mail. Vervolgens werd ik op de hoogte gehouden van de bezorging. Pakket werd volgens afspraak geleverd en was keurig verpakt. Geen schade aan het artikel, dus wij zijn erg tevreden. Groetjes, Ella en Ton

Snel geleverd en prima prijs

Product was direct geleverd tegen de meest voordelige prijd.

Snel geleverd en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad!

Kwalitatief zeer goed met strakke uitstraling!

op zoek naar een mooie stoere omkasting voor onze warmtepomp, op maat. Hierbij uitgekomen bij Ventilatieshop. Ivm met jaren 30 huis en dus afwijkende maten moest het wel maatwerk worden. Zeker de moeite waard. Heb zelf wel overal rvs platte ringen tussen de boutjes en moertjes gedaan, vond dit een beetje karig, verder alles top voor elkaar! Precies hoe wij wilden.

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.