Heel vlot en toegankelijk Zeer goede service

Prima ervaring snelle levering

2 luchtroosters besteld. Goede kwaliteit snel geleverd.

Snelle en goede service

Veel keuze, heldere omschrijvingen en snel verzonden. Zou hier zo weer bestellen. Kwam helaas een dag later dan gepland aan, maar dat was te danken aan PostNL.

Perfect geregeld

alles in 1 keer af kunnen werken

Prima service.

Ik ben gebeld door een medewerker van ventilatieshop ivm een zending die niet goed was gegaan. Dit kan gebeuren natuurlijk. De medewerker heeft direct een andere gestuurd, prima service!

Prima levering en duidelijke website

Bestelling vlot geleverd en ook het contact met de help/servicedesk verliep prettig met weliswaar een doorverwijzing naar de technische helpdesk van Itho/Daaldrop.

Spam

Levering ventilator ok. Kwaliteit product ook, al is er niet echt sprake van een stille ventilator, zoals vermeld. Wel een probleem: herhaalde verzoeken tot beoordeling, ook nadat unsubscribe is geactiveerd.

Helemaal goed

Wij hadden een ventilatie rooster nodig. Dan ga je kijken in de bouwmarkt maar dan kom je er achter dat die relatief duur zijn en er erg goedkoop uitzien in dat slap spierwit plastic. Ik wilde iets mooiers en in een goede kleur Dat was niet moeilijk bij de ventilatieshop, veel keus, beter en mooier en desondanks niet te Duur. Daarom helemaal goed!

Fijn zaak met geweldige meedenkende medewerkers. top.

Veel keus en goede informatie

Snelle levering, duidelijke omschrijving en informatie te vinden op de site.

Breed assortiment, duidelijke omschrijvingen

Makkelijk via de website filteren wat je nodig hebt en daarna snel en stevig verpakt thuis geleverd.

m

m

Snelle correcte levering, prima bedrijf!

Na telefonisch een deskundige medewerker geraadpleegd te hebben, werd mijn bestelling snel en correct geleverd.

Fijne en stijlvolle afzuiging maar vreselijk luidruchtig

Ik heb voor mijn nieuwe badkamer de KW100H ventilator gekozen met de matzwarte afdekplaat. Het ziet er goed uit, echter is de terugslagklep zo absurd luidruchtig dat ik hem met gesloten deuren een etage hoger in de slaapkamer nog steeds hoor! Ik word er gek van… dit zou nier mogen in deze prijsklasse.

Vriendelijk , duidelijke uitleg.

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en het meeste is op voorraad, het wordt snel verzonden. Top!

Foutje netjes hersteld

In eerste instantie verkeerde spullen opgestuurd. Na een belletje werd meteen een retourcode gestuurd en werden de juiste spullen alsnog opgestuurd. Prima opgelost en de ventielen staan mooi.

Zoals afgesproken

Goed.

De zaken die besteld waren werden keurig op tijd afgeleverd.

Gewoon goed

Netjes verpakt. Prijs / prestatie prima. Goede service.

Snel en goed

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering.

Simpe

Klasse

Duidelijke communicatie omtrent levering en een assortiment aan hoogwaardige producten!

Super mooi spul

Super snelle levering vandaag besteld 's avonds in huis

veel keuze mogelijkheden, snel geleverd in goede verpakking en een goede kwaliteit.

Internetsite duidelijk, heb gekregen wat er werd beloofd en ben zeer tevreden over de kwaliteit

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.