Materiaal goed levering volgens afspraak slecht

Materiaal werd niet geleverd, na contact opgenomen te hebben zou het alsnog direct verstuurd worden maar ook dat kwamen ze niet na. Al met al anderhalve week vertraging op het werk door het niet leveren volgens afspraak. Erg teleurstellend.

Goed bedrijf

Er is een behulpzame klantenservice. Ik had een verkeerde ventilator besteld en de order kon zonder meer geannuleerd worden. Hierna heb ik de goede ventilator besteld(met naloop timer) en deze voldoet goed als toilet afzuiging.

Als je opbelt is de wachttijd veel te lang

Ik vind het heel vervelend dat ik jullie niet telefonisch te pakken kan krijgen iedere keer als ik bel ben ik nummer vijf

geweldige stille ventilator

Goed verpakt goede gebruiksaanwijzing.zeer goede afwerking.

snelle levering zeer goede service

Beste Remco, ... Ik ben zeer tevreden met de nieuwe buisventilator. het werkt perfect.

Kan geen verbetering noemen.

Geweldig snelle levering

Door de snelle levering is ventilatie shop een ideale webshop

Makkelijk bestellen en geleverd zoals afgesproken

Snelle oplossing voor manco. Nieuw product meteen opgestuurd en verzendlabel in de mail voor te retourneren. Simpel en snel

Top produkt, vlot geleverd , doet het goed

ruim assortiment goed geprijsd

De merken die ik wil kopen zijn er snel beschikbaar voor een goeie prijs

Snel en goed

Snelle levering, goed produkt

De dienstverlening was uitstekend omdat ik snel en vriendelijk geholpen werd

Ondanks de automatische terugzending van pakket omdat de straat niet was ingevoerd werd er onmiddellijk nieuwe zending verstuurd. Enige minpunt was dat we niet dezelfde prijs ontvingen bij herbestelling.

gemakkelijk besteld en super product

helemaal tevreden

Top service!

Snel geleverd, prima after car. Aanrader

Alles prima gegaan met de bestelling en levering.

Ik heb geen opmerkingen over de gang van zaken mbt de bestelling en levering.

aflevering 5 sterren. Product voldoet helaas minder

Voor de vervanging van mijn badkamer/toilet ventilator Soler & Palau Silent (100CZ) met timer, heb ik een goedkoper apparaat van Blauberg Sileo - Ø 100mm gekocht. Helaas maakt deze meer geluid dan die van Soler&Palau. Ondanks dat op de specificaties hetzelfde niveau stond vermeld. In dit geval had ik gewoon dezelfde moeten bestellen ook al was deze iets duurder. Mvg BRT

Gemakkelijke website voor een selectie en snel geleverd de volgende dag

Heel goed! De ventilator een dag na de bestelling al geinstalleerd en functioneert prima.

Zeer slecht

Production deels geleverd 6 weken verder en nog niet compleet

Snelle en correcte levering

Super service

Enkele dagen na het installeren van een buisventilator gaf deze een slippend storend geluid. Twee dagen na melding hiervan via mail hebben wij een nieuwe ventilator ontvangen van Ventilatieshop. Super service!! Mvg.Cees

Goed produkt

Goed produkt en de prijs is ok, alleen niet de volgende dag geleverd zoals aangekondigd, maar een dag later ondanks dat produkt op voorraad en op tijd besteld was.

Ruim assortiment, snelle levering

Makkelijk de benodigde materialen uitgezocht in de webshop en besteld. De volgende dag alles netjes geleverd!

Fijn bedrijf goede afspraken

Goede service, bij het inladen ook netjes geholpen!

Topper

Bestelling via webshop betaald en afgehaald in de winkel. Het bleek dat ik iets teveel had besteld, omdat het onderdeel er al bijzat. Zonder gedoe gelijk een credit gemaakt en terug ontvangen op de rekening. Dus ik kan niet anders zeggen dan, prima service en informatie.

Buys Ballotstraat 8

6716BL Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.