best gelopen

Mooie ventilatieroosters, strak vormgegeven!

We hebben de ventilatieroosters besteld en anderhalve dag later werden ze keurig bij een PostNL-punt bezorgd. De roosters zijn kwalitatief en qua ontwerp mooier dan onze oude roosters.

snelle levering en goed product, helemaal volgens de verwachting

besteld : 2 Texoflex buizen voor warmteafvoer gesloten haard

beste webshop ervaring dit jaar

de hele bestelling verliep zoals het hoort maar wat je helaas in deze tijd niet mag verwachten als je ergens iets besteld . mijn bestelling werd snel verstuurd en zelfs de post werkte dit keer goed mee want ook dat is de laatste jaren een zeldzaamheid . kan niks anders geven dan een 10 voor afhandeling ( en bezorging )

Goede snelle service

Uitgebreide keuze, goede prijzen en snelle verzending, wat wil je nog meer? ;>)

Doet wat het moet doen.

Eenvoudig te monteren. Redelijk stil. Spijtig dat men de inschakelvertraging niet kan verlengen. Is nu met 50 sec. redelijk kort zodat de ventilator bijna altijd begint te werken bij een plasbeurt.

alles 100%

Tot nu toe goede ervaring

Alles op tijd en prima geleverd, netjes ingepakt. Ik moet wat terugsturen. Als dat ook nog gewoon snel en goed gaat, dan kan ik mijn review definitief bevestigen. So far so good!

prima info op de site en mooi snel geleverd

Vaak besteld en altijd goed en snel geleverd

Vaak besteld en altijd goed en snel geleverd

Duidelijk, correct en snel, kortom 'TOP'.

Duidelijk, correct en snel, kortom 'TOP'. Wat moet ik nog meer zeggen!

Vlug gekozen, besteld en ontvangen.

Gewoon tevreden.

Prima producten

De ventilator doet exact zoals beschreven. Stil, vochtregulatie, eenvoudig te bedienen. Klein aandachtspuntje is dat de ventilator kracht mist om een zwaardere terugslagklep te bewegen. Er wordt dan ook geadviseerd om een lichte variant te nemen, en die werkt prima. Snelle en nette levering van de producten.

Mooi assortiment en snel geleverd

Goede kwaliteit en mooie producten in het assortiment.

Snelle levering van een prima product, erg tevreden over ...

Alles super snel geleverd!

Mijn artikel (terugslagklep) werd snel geleverd en is een ware uitkomst. Goede kwaliteit en zeer effectief. Ik kan Ventilatieshop van harte aanbevelen.

Fijne webshop met een uitgebreid assortiment

Ventilatieshop is een fijne webshop. Het assortiment is ruim en tegen concurrerende prijzen. Snelle verzending.

Razendsnel!

Fijne webshop en razendsnelle levering

Ruime keuze en snelle levering

In eerste instantie had ik per abuis een wand- ipv plafondventilator besteld. Deze kon ik probleemloos terugsturen. Per mail kreeg ik direct advies welke ventilator voor ons geschikt was. De volgende dag had ik hem in huis.

Duidelijke site

Goed product werkt perfect duidelijke omschrijving

Duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Groot assortiment voorradig en werknemers hebben grote productkennis.

Ik was op zoek naar een product met zeer specifieke toepassing. Geen enkele winkel had deze voorradig en was enkel op bestelling te leveren. Ventilatieshop kon dit product leveren én kon het direct afgehaald worden in de winkel. Binnen een uur had ik het product in huis. Erg fijn!

Perfect!

Bestellingen worden consistent snel geleverd, goed beschermd verpakt. Zeer tevreden over de kwaliteit van alle ontvangen producten, en de klantenservice komt ook snel met een goede oplossing bij problemen.

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL