Bestellen en leveren supersnel

Aansluiten niet heel duidelijk

zeer correct verlopen

bestelling gedaan; prima verpakt en vlot geleverd maar was niet ik verwachtte. wel prima product maar niet geschikt in mijn situatie. retourprocedure keurig verzorgd.

Contact en Bestellen

Ik had nog wat vragen over het product wat ik wou bestellen, even een mail gestuurd naar de klantenservice van de Ventilatie Shop met mijn vragen, de volgende dag direct een uitgebreid en duidelijk antwoord terug. Dat geeft vertrouwen en zekerheid over het product wat ik wil bestellen. Direct het product besteld en dat werd jawel de volgende dag al bezorgd. Dus ik beveel de Ventilatieshop van Harte aan.

Prima bestelling

Goede keuze hulp die mij naar de gewenste badkamer ventilator bracht. Bestelling en bezorgtijd was prima

perfecte levering vlgs afspraak

Perfecte levering

Overzichtelijk site, goedkoop

Nette website. Ik was op zoek naar beugels om hwa op te hangen en zag op deze site 80mm beugels, zeer goed geprijsd. Makkelijk besteld en op tijd binnen. Als ik ventilatie artikelen nodig heb, kom ik hier zeker terug.

Kwaliteitsproduct en de volgende ochtend geleverd!

Goed verpakt. Kwaliteit. Makkelijk te installeren.

Goede spullen

Zeer snel geleverd

Uitstekende service en snelle verzending

Ik heb hier 4x besteld en eigenlijk was het continue de dag erna in huis.

Top product

Snel bezorgd goede kwaliteit en simpel te installeren

Snel geleverd, afhandeling retour duurt wel vrij lang

Pakket was snel geleverd. Geld retour was wel binnen de aangegeven tijd, maar duurt wel lang in vergelijking met andere webshops.

Alles snel volgens afspraak geleverd

Op site alles goed te vinden. Bestelling goed verpakt heel snel geleverd. Prima zo!

Goede ventilator, wel wat gehorig

Eerste ervaringen ventilator zijn goed, zuigt goed af. Maakt wel meer geluid dan vorige en de prijs is in verhouding met andere aanbieders aan de hoge kant.

Goed product, snel geleverd

Ik had een plafondventilaor “whisper” besteld. Mooi design en snel geleverd.

Prima levering en goede kwaliteit!

De levering was volgens afspraak. Het geleverd product was conform de website.

Geen bijzonderheden te ontdekken.

Alles is gewoon goed zoals het hoort bij een webshop.

Vlotte nette

Al meerdere bestellingen geplaatst bij Ventilatieshop.com en alle leveringen en producten. Alles netjes afgeleverd en van goede prijs/kwaliteit. Ruim assortiment in meerdere prijsklasse.

perfect

Alles vlekkeloos verlopen Voorraad klopte terugkoppeling qua verzending, bezorging, factuur. Niks aan op te merken

Bestelling ventilatie motor badkamer Goede informatie en de dag ernaar al geleverd Prima

Positief

Ook al was het een kleine order, werd hij behandeld met grote zorg

Klantvriendelijk,luisterend oor.

Klantvriendelijk,luisterend oor.

goede kwaliteit en prijs, besteld en volgende dag ontvangen

Goed!

Precies wat ik zocht, niet in de bouwmarkt te koop

goede levering en service

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Gewoon goed!

Bestelling en levering is goed verlopen, duidelijk bestelproces, snelle levering en ben tevreden met het product.

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL