Filter

Zeer slecht bereikbaar

Helaas heeft de levering een week geduurd en was de klantenservice zeer slecht bereikbaar. Aangegeven werd dat dit door de verhuizing kwam. Naar mijn mening zorg je ook tijdens een verhuizing dat klantcontact ongehinderd door kan gaan, en dat je vooraf meld dat er vertragingen in de levering is. Nu werd aangegeven dat levering de volgende dag zal zijn. Uiteindelijk een deel geannuleerd en deze besteld Bij de concurrent in Eindhoven. De mv box bleek daar ook nog een ruim 50€ goedkoper te zijn, en uiteraard de volgende dag ontvangen. Al met al een zeer slechte ervaring waardoor ik een volgende keer niet standaard bij de ventilatie shop ga bestellen, maar eerst kijk wat er in het "land" verkrijgbaar is.

Problemen worden snel en constructief opgelost!

Top service en goede kwaliteit producten

Prima service en persoonlijk advies. Snelle levering zonder schade

levertijd niet hanteren en onbereikbaar

levertijd word totaal niet gehanteerd en de firma is niet te bereiken tot 3 keer toe 45 min in wachtrij gestaan.

Gewoon zoals het hoort!

Gewoon zoals het hoort! ik zocht een nieuwe ventilator om een oude te vervangen. Op de site alle info gevonden die ik wilde weten, een ventilator met iets meer capaciteit besteld en deze is netjes en snel geleverd.

Super, past precies

Goede quality

goed produkt voor een gepaste prijs

't gezochte produkt heb ik snel gevonden voor een gepaste prijs , de verzending ging vlekkeloos

stroef begin, goed opgepakt

Mijn bestelling viel op een ongelukkig moment, namelijk tijdens een verhuizing. Helaas werd er geen melding aan mij gemaakt dat mijn bestelling daarom vertraging opliep. Na contact te hebben gezocht kreeg ik een vriendelijk bericht terug met excuses. Helaas werd in diezelfde mail een belofte gedaan over de verzendtermijn die toch niet ingelost kon worden. Toen ik daarop weer contact zocht werd dit professioneel opgelost: het bleek dat één onderdeel van mijn bestelling de boel vertraagde en dit onderdeel kon ik annuleren waardoor mijn pakket diezelfde dag nog verstuurd kon worden.

conforme

rapide et conforme à ma demande

jammer dat er geen losse onderdelen verkocht worden

Voor nieuwe ventilator (of garantie) kun je hier goed terecht, maar wanneer je een los onderdeel nodig hebt vang je bot.

Artikel op tijd ontvangen en goed verpakt.

Artikel op tijd ontvangen en goed verpakt.

overzichtelijke site en snelle levering volgens afspraak

overzichtelijke site en snelle levering volgens afspraak.

Goede kwaliteit, keuze en snelle levering

Alles wat ik zocht was op voorraad en snelle levering

Niet wat men moet verwachten.

Niet alles op voorraaden door verhuizing geen terugkoppeling wat wel of niet word geleverd.

correcte afhandeling van retourzending

Ik had 14 ventielen besteld maar de verkeerde maat maar wel volgende dag in huis en direct retour, de juiste ventielen kwamen de volgende dag al en binnen een week het geld van de verkeerde bestelling retour.

Voorheen altijd tevreden, deze keer minder.

Normaal gesproken wordt er de volgende dag geleverd, of een dag later. Maar deze keer moest ik behoorlijk lang wachten. Dat kwam slecht uit en wellicht had ik anders ergens anders besteld. Ik kreeg ook niet echt goeie feedback over wanneer de levering zou komen. De producten waren verder prima behalve de spirobuizen. Deze waren op zo’n manier gesneden/gezaagd dat de rand naar binnen was gedruk, waardoor deze niet meer zomaar op hulpstukken paste. Ik moest alle eindes weer openbuigen en ontbramen. Ze waren vlijm scherp en er zaten lelijke haken aan waar jeje flink aan kon verwonden en die de rubbers van de hulpstukken kapot zouden snijden.

goede service, snelle bezorging.

het product is goed aangekomen, en ook de goede maat.

Betrouwbare producten en adequate levering

Compleet pakket rond alles wat met ventilatie te maken heeft. Goede informatie op de website.

Ventilatieshop maar wat wat ze beloven

Alles naar wens. Product zoals verwacht een snel geleverd.

Snelle en nette bezorging van mijn bestelde buis ventilator

Gelukkig hebben wij niet lang hoeven zoeken naar ons gevraagde produkt. Bij de ventilatirshop vonden al heel snel wat wij nodig hadden. Na de bestelling werden wij goed op de hoogte gehouden over de verzending. Alles werd keurig afgeleverd. Over de buis ventilator zijn wij erg tevreden.

Een goede vetilator voor onze badkamer.

100% luchtdichte afsluitklep is niet luchtdicht

100% luchtdichte afsluitklep is niet luchtdicht: openingen rond scharnier

Kan de dag niet instellen.

Unit begint te loggen wanneer stekker in het stopcontact. Alleen Engelse technische datablad. Niet echt vriendelijk apparaat.

Slecht telefonisch bereikbaar

Probleem daarna niet in een keer opgelost. Uiteindelijk wel maar heeft een week geduurd.

Vriendelijk, duidelijk en top service!

Gebeld en een vriendelijk man aan de telefoon die stap voor stap uitgelegd heeft hoe ik het moest instaleren. Top service. Besteld en de volgende dag binnen! Beter en sneller kan niet!

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL