Filter

Zeer snelle levering.

Alles netjes verpakt. Ontbreekt niets aan mijn bestelling. Vragen over producten vakkundig beantwoord. Vindt het een top bedrijf.

Prima product keurig geïnformeerd over nalevering

Ventilator wat later ontvangen i.v.m. verhuizing magazijn. De communicatie daarover kwam pas na de bestelling. Het was beter geweest als dat al bij het bestellen duidelijk was geweest. Maar verder alles prima.

Goede voorraad en prima prijzen

Via de site kan je gemakkelijk een keuze maken van artikelen en wat daar allemaal bij hoort.

Zeer goede service.

Zijn zeer tevreden over de leveringen die wij hebben ontvangen.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Vlot geleverd. Mooi product.

Mooie ventilatie rooster

Mooie ventilatie rooster. Goede prijs/kwaliteits verhouding

Snelle levering, prima service!

Snelle levering ondanks een interne verhuizing van het magazijn. Daarover zijn we prima geïnformeerd. De bestelde instucbare wandroosters zijn helemaal naar wens.

goed en behulpzaam bedrijf

Al mijn vragen werden beantwoord en ik ging een half uur later met een goed advies en mijn materiaal naar huis.

Top bedrijf, mooie locatie

Ik moest een nieuwe ventilator hebben voor het toilet, die hadden ze op voorraad, mocht zelf even mee het magazijn in, mooi nieuw gebouw, heel efficiënt, ik heb de ventilator geplaatst, eenvoudig te installeren, en werkt als een zonnetje!

Snelle en perfecte levering. Product van hoge kwaliteit voor héél nette prijs. Top.

Snelle levering, goed verpakt

Moet de ventilator nog inbouwen

Prima webshop.

Alles klopt gewoon ...lekker simpel geen moeilijk gedoe, Top !

Snelle service, goede ondersteuning

Goede website, scherpe prijsstelling

Snelle levering goed product

Goed product voor reëele prijs. Ook nog snel geleverd

Geweldig.

Snelle levering.

Perfecte service

De vervanging van onze Stork ventilatiebox ging perfect. Goede en deskundige communicatie met de medewerker van de Ventilatieshop. En na bestelling en betaling is de Zehnder ventilator Comfofan Silent (Perilex) probleemloos verstuurd. Zeer tevreden over de Ventilatieschop !

goed en snel

ik heb wat losse pvc stukken 150 mm gekocht. overzichtelijke website en makkelijk bestelen

Gemakkelijk bestellen en een snelle levering!

Duidelijke website, geen gedoe maar een snelle levering. Goede kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Overzichtelijke website met concurrente prijzen en een snelle levering.

Fijn, duidelijk en prettig.

Fijne webshop met duidelijk overzicht en zeer ruim aanbod. Ook als iets niet in orde is wordt het prettig opgepakt.

Gewoon goed geregeld!

Ik vind het gewoon prettig dat een bedrijf telefonisch goed bereikbaar is.. keurig te woord gestaan. Spulletjes snel en keurig geleverd. Ik weet waar m'n volgende geplaatst wordt!

Uitstekende service

Duidelijke website en snelle levering, uitstekende service!

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL