Filter

Bestelling na een week nog niet ontvangen

Bestelling geplaatst, maar na een week nog niet verstuurd ondanks dat dit wel is toegezegd door de klantenservice.

Wederom snel en op tijd geleverd. Goede kwaliteit ventilator

Fijne functionele wesite

De website werkt erg handig en de bestelde spullen zijn vlot binnen.

Duidelijke site, prima materialen, snelle levering

Duidelijke site, prima materialen, snelle levering

Top! Vlotte service en goede prijs / kwaliteit verhouding.

Top! Vlotte service en goede prijs / kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.

Fijne winkel met tevens goede retour mogelijkheid!

Snelle en geweldige service!

Snel en goed

Tevreden

Alles naar wens

Ventilator werkt goed en komt overeen met beschrijving, snel geleverd.

Duidelijke webshop en snelle levering

De webshop is overzichtelijk. Ik had mijn product snel gevonden en de specificaties en gebruiksaanwijzing van het product even kunnen doornemen. In vergelijking met andere shops scherp geprijst. Ik ben zelf een handige doehetzelver met technisch inzicht, geen vakman, je kunt hier vertrouwd een aankoop doen.

Goed voor elkaar

Producten van goede kwaliteit en betaalbaar. Prima service en tijdig geleverd

Eigenlijk prima.

Heel jammer als je een tekening vraagt van een 150X70 koker 45 graden dat men die niet even kan mailen. Verder prima. In het verleden bij andere bestellingen ook altijd prima verlopen.

Snel, kwalitatief en prijstechnisch goed.

Kwalitatief goede producten. Snelle levering. Goede duidelijke product info. Prima service bij afhandeling retor en/of schade. Geoliede organisatie van begin tot einde.

Mooie en degelijke materialen, snelle levering

Ik heb de bestelde materialen na een dag binnen gekregen. We hebben twee glazen afdekplaatjes gekocht voor de mechanische ventilatie, deze zien er kwalitatief erg goed uit.

Ik had een badkamerventilator besteld. Levering was snel. De timer werkte eerst niet, na contact met de klantenservice bleek dat we de draden niet op de juiste manier hadden aangesloten. Was dus snel opgelost!

Snel geleverd snel geregeld

Besteld en de volgende dag in huis. Ideaal dat het aangeven word welke producten je nog meer nodig hebt. Prima prijs

Alles de dag er op binnen

Alles de dag er op binnen, om snel verder te kunnen gaan.

Perfecte levering van degelijk gerief!

Toen ze merkten dat mijn bestelling van een tweedekans ventilator in het magazijn niet meer voorradig was, stuurde ze me voor die prijs een nieuwe. Werkt perfect.

Snelle verzending

Pakje werd snel verzonden, en ik had het verkeerde artikel besteld, bij bellen om te wijzigen alle hulp en advies gehad, Moet nog geïnstalleerd worden, maar tot nu toe heel tevreden

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Duidelijke website, goede service en scherpe prijzen.

Gebruiksvriendelijke webshop, veel nuttige informatie en de bijbehorende specificaties die je graag snel terugvindt als je zoekende bent. De prijzen zijn marktconform en soms zelfs daaronder.

Goed advies en prima levering en prachtig resultaat

Na mijn vraag over welke uitblaasroosters ik het beste kon gebruiken kreeg ik snel het juiste advies. De levering van de op maat gemaakte en in kleur gespoten roosters liet even op zich wachten ivm vakantie maar daar ben ik vooraf goed over geïnformeerd. Na probleemloze montage een prachtig resultaat...

zeer goed

zeer goed en snel ontvangen

Snel en goed geleverd

Alles was compleet en perfect ingepakt.

Mooi

8 Buys Ballotstraat