Slechte klantbenadering en kennelijk te druk
Twee weken terug zou een grotere bestelling op zaterdag worden geleverd. Mooi dacht ik, kan ik iemand er bij halen die de spullen installeert. So far so good. Inderdaad wordt op de aangeven tijd/dag de bestelling bezorgd. Wat blijkt, totaal verkeerde product. Mail gestuurd maar geen 24/7 of 6 dagen helpdesk. Kan denk ik dan, maandag maar contact proberen te krijgen. Helaas, ‘wij zijn bereikbaar van 9.30-12 en van 13 - 17 uur’ (of zoiets). Begin van de middag een medewerker aan de lijn. ‘We hebben het erg druk vandaar nog geen reactie gestuurd’. Oh, was mijn antwoord, heeft u de mail wel gezien? Op dat moment ging hij de mail lezen. Op mijn vraag hoe zoiets kan was het antwoord dat er blijkbaar een labelwisseling had plaatsgevonden. Op mijn vraag of en hoe men bij zo’n grote fout de klant compenseert was samengevat het antwoord, onze excuses. En of ik het verkeerde product wilde terugsturen, retourlabel zat al de mail. Dat ik iemand had ingeschakeld om te installeren werd afgedaan met ‘u bent een particuliere klant’. Het idee van een bepaalde korting bij een volgende bestelling kwam niet op. Nou, dan geen volgende bestelling. PS alle citaten te lezen als ‘woorden van gelijke strekking’.