Filter

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Materiaal is snel en juist aangeleverd

Het artikel was exact wat op de site stond aangegeven en snel aangeleverd en bovendien veilig verpakt.

snel geleverd, veel keuze

Volgende dag geleverd, veel keuze, prima

Gemakkelijk te monteren

Soms is het gemakkelijk om YouTube filmpjes er bij te plaatsen voor mensen die iets voor de eerste keer monteren. Nu heb ik het telefonisch gevraagd. Het nadeel is dat je dingen moet nabestellen en dit tijd kost en de begroting meer wordt. Verder wordt de bestelling binnen 24 geleverd en is netjes verpakt.

Goede prijzen en snelle levering

Telefonisch goed geholpen. Na de bestelling gedaan te hebben heb ik de producten snel thuis geleverd gekregen

Ik ben heel bij me

Snel en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

De door mij bestelde centrale afzuiger werd snel geleverd en was eenvoudig in te bouwen en te configureren.

Alles top!

Goed product, goed verpakt, en volgende dag in huis, top!

Super fijne webwinkel

Vanaf het eerste moment van contact goede ondersteuning bij het uitzoeken van de juiste producten en ze hebben hun uiterste best gedaan om alle bestellingen op tijd te laten bezorgen. Goede communicatie wanneer producten niet op voorraad zijn met een aanbod om de bestelling op te splitsen zodat een deel wel optijd geleverd kon worden. Ook bij opvolgende bestellingen opnieuw goede ondersteuning en ook bij het retourneren van overgebleven ongebruikte onderdelen wordt niet moeilijk gedaan en is via de webshop zeer eenvoudig te regelen. Zelf een klein foutje gemaakt bij het aanmaken van een retouraanvraag, maar dit was na een simpel verzoek per email snel gecorrigeerd waarna ik het juiste retourlabel heb ontvangen. Kortom, super fijne persoonlijke ondersteuning voorafgaand aan, en tijdens het bestellen. Proactief medenken in oplossingen. Levering van producten allemaal op tijd, en ook het contact achteraf t.b.v. retourneren verliep goed. Zeker een aanrader.

Snelle levering van een goed product!

Product was makkelijk te vinden op de website en is heel snel geleverd.

Goede website, aantrekkelijke prijs en efficiënte afhandeling.

Prima advies

Ik heb telefonisch contact gehad over welke ventielen ik het beste kon bestellen en ben prima geholpen.

Vlot afgehandeld.

Doen wat ze beloven. Keurig op tijd verzonden en bezorgd. Product was in goede staat en functioneert.

perfect geregeld

Handige webshop, goed product, snel geleverd. Meer kun je niet wensen. Top. Aanbevolen!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Betrouwbaar en snel

In eerste instantie een verkeerde maat spirobuis ontvangen. Daar werd prima op gereageerd door én snel antwoord én de juiste maat op te sturen. Tijdens een verbouwing kan elk oponthoud een vertraging voor het volgende betekenen dus fijn dat ik op deze manier meteen gerust gesteld werd.

Goede site, snelle verzending

Prime ervaring, zowel met kopen als retourneren.

Waanzinnig goede klantenservice

Had zelf een item teveel besteld en kon gelukkig dit nog herstellen omdat ik de bestelling pas later in de week zou laten bezorgen. Ze zijn vriendelijk en snel. Bedankt hiervoor

Topservice.

Bestelde artikelen keurig geleverd. Blij met de service.

Te laat geleverd

Het zou de volgende dag geleverd worden wat helaas niet is gedaan

Snelle levering een goede after sales service! Top bedrijf.

Echt genieten van een bedrijf als Ventilatieshop!

Zeer Klant Vriendelijk en een snelle levering van materialen

Zeer goed geholpen met het bepalen van een WTW voor mijn huis. Berekening door de Ventilatie shop gemaakt . Gedetailleerde uitleg gehad van hoe de installatie te doen. E-Mails worden op een kort termijn beantwoord. Via telefonisch contact wordt er tijd voor je genomen om je vragen goed en duidelijk te beantwoorden.

Top, veel mogelijk

Werd super geholpen, en ik heb gekregen wat ik wilde , TOP

Duidelijke website,artikel besteld en zeer snel in huis. Prima.

Prima kwalitatieve producten.

8 Buys Ballotstraat