Filter

Nog nooit problemen gekend!

Steeds een snelle service zonder problemen!

altijd goed

Altijd goed

Goed bedrijf

Een itho centrale afzuiger besteld en de volgende dag ontvangen. Via de mail alvast de handleiding en tips ontvangen.

gewoon goed

Duidelijke website, snel geleverd

Ik kan niets bedenken wat in mijn ogen beter zou kunnen.

Snelle levering.

Een fijn bedrijf

Er klopte iets niet met mijn bestelling, En werd direct netjes opgelost. Ik kom hier zeker terug.

Zoals verwacht op tijd en goed

Prima aankoop. Zou er weer kopen.

Goede kwaliteit product en snelle levering. Zoals omschreven.

De motor van de ventilator was kapot, maar valt niet onder garantie??

De motor van een nieuwe ventilator deed het niet maar, omdat er een ander deel tijdens de plaatsing is beschadigd is er geen garantie. Dit neemt niet weg dat de ventilator dus al kapot was!! Wat ze zelf bevestigen, maar toch geen nieuwe. Dat is verre van klantvriendelijk

Goede en snelle service

Beschrijving op site is duidelijk. Keuze maken is daarom makkelijk.

Uitstekende service en snelle levering

‘S middags om 16.0 uur besteld en de volgende dag het bestelde artikel al bezorgd.

Gied

geweldig bedrijf, veel keuze

ventilatie shop , heeft voor elke klus een oplossing , prijzen zijn ook goed

Goed geregeld

Snelle levering, goede service!

Goede filters

Nette en snelle levering van dat wat ik besteld had.

Nette en snelle levering van dat wat ik besteld had.

Snel en netjes geholpen

Zeer gied geadviseerd en geholpen

Wilde een vervangen voor mijn buva ventilatie unit met behoud van de bedienings modules, dankzij goede en juiste kennis van zaken een prima vervangtoestel kunnen bestellen . Ook levering was zeer snel (de volgende dag) Al in huis . Bedankt nog ventilatie shop

Goede update systeem na aankopen, goede prijs.

Ik ben heel blij met de producten die we hebben gekocht bij Ventilatieshop.com Hun update systeem is goed en je weet precies wat de stappen zijn tot ontvangst. Prijs is ook goed.

Perfecte levering

Levering perfect volgens afsprak

Prima service, lekker snelle levering.

Prima service, lekker snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke website en alles keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt en producten zijn naar wens.

Top ervaring

De webshop is heel overzichtelijk en geeft voldoende informatie om een keuze uit het assortiment te maken. Bestellen gaat eenvoudig en de levering gebeurt correct en supersnel. De kwaliteit van de producten (in mijn geval spirobuizen en hulpstukken) is volgens verwachting. Dankjewel voor de goede service!

Van bestelmoment tot levering prima op de hoogte gehouden!

8 Buys Ballotstraat

Ede 6716BL