vlotte verzendservice

netjes verpakt alles correct ook materiaal shirt

Leuke kortin door spaarsysteem

Daar word ik blij van. Een berichtje dat er nog geld in mijn potje zit voor korting op een volgende aankoop. Deze heb ik verzilverd en ben blij met mijn aankoop. Zoals altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending

Het artikel werd snel verstuurd. Keurig verpakt.

Prachtige kleding, snel bezorgd

Heel blij met de mooie vesten.

kleiner dan verwacht

ik had de maattabel gevolgd en vergeleken met een ander kleedje. Toch is het kleedje aan de kleine kant. Jammer want het is wel heel mooi

Goedemorgen ervaring

Wat mooi heeft net andere kleding dan andere website. Ben blij dat ik het heb ontdekt

webshop mét top-service

Mooie producten, prettige website. Bezorging altijd snel en netjes. Als er een keer wat is, wordt het prettig opgelost. Als ik nieuwe kleren koop is het vrijwel altijd bij watMooi.

mooie kleding en snelle levering

Een fijne webshop met veel mooie, kwalitatief goede kleding. Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Mooie eerlijke artikelen snel bezorgd

Zo moet het

Prachtige artikelen en ambachtelijk met liefde gemaakt. Dat is omgerekend in gebruiks- of draagtijd nooit te duur. Ik kocht een Alpaca vest. Heerlijk warm vest. Ik heb XL gekozen. Dan kan hij ook als jas. Voelt alsof wijlen mijn lieve mama toch nog een keertje een heerlijke trui voor me gebreid heeft vanaf gene zijde. Aanrader.

Mooie, kwaliteits kleding

Ik koop regelmatig kleding bij Wat Mooi, omdat ik t belangrijk vind dat kleding zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt wordt. Bovendien is de kwaliteit van de kleding altijd goed en, niet te vergeten, MOOI! Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe blouse.

Goede klantenservice

Per ongeluk hadden ze de verkeerde maat verstuurd. Helaas was daarna de bestelde maat niet meer op voorraad. Ik heb mijn geld terug gestort gekregen.

Soepele stof

Het jasje ziet er uit zoals op de foto. De stof draagt soepel. Boven verwachting.

Snelle levering, het artikel beantwoordde aan de verwachtingen

De bestelde spijkerrok van b.young werd vlot geleverd, de pasvorm en kleur waren goed.

Mooie kleding, goede communicatie

De site legt goed uit wat je verwachten kunt van de kleding die je bestelt en houdt je goed op de hoogte van de voortgang van je bestelling.

Snelle levering en enorm tevreden met het artikel!

De sjaal past prima bij mijn wollen geruite jas, die ik ook bij jullie kocht. Ook blij ben ik met het blauwe jasje.

Positief

Snelle levering en goede kwaliteit van het product

Zeer goede service

Helaas kreeg ik een product in de verkeerde maat. Kan gebeuren. de service en afhandeling hiervan verdient een dikke pluim.Ik zou hier weer bestellen.

Hele mooie fijne trui

Wat een mooi fijn materiaal. Ziet er heel goed uit en draagt ongeloofwlijk prettig. Ik denk dat ik hier nog heel lang plezier van ga hebben.

Goed producten.

Ik ben blij van het kwaliteit, maar niet op het systeem van de retour. Iedere anders platform doet het zonder kosten en een retour bij Watmooi is 100 % op onze lasten. (mijn laatste retour was 25% van de kosten van het kurk) Ik zal niet meer bestellen als ik ben niet 100% zeker van de maat.

Snelle levering, en een mooi product!

Het was makkelijk om iets uit te kiezen en ik ben erg blij met het product zelf!

de beschrijvingen van de kledingstukken op de website kloppen (deels) niet

andere materialen dan op de website vermeld. bijv polyamide ipv katoen.

Mooie producten

De site heeft mooie, duurzame, producten. Het bestellen en leveren ging vrij snel, ook was alles duidelijke omschreven. Als verbeterpunt zou ik zeggen dat de zoekmogelijkheden op de site wat makkelijker en scherper mogen.

Kwaliteit en goede service.

De kleding bij 'Wat Mooi' is van goede kwaliteit en duurzaam geproduceerd. De verpakking is in de geest van het bedrijf. Prettig is, dat je het pakket bij een afhaalpunt kunt laten bezorgen.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.