Snelle levering, en een mooi product!

Het was makkelijk om iets uit te kiezen en ik ben erg blij met het product zelf!

de beschrijvingen van de kledingstukken op de website kloppen (deels) niet

andere materialen dan op de website vermeld. bijv polyamide ipv katoen.

Mooie producten

De site heeft mooie, duurzame, producten. Het bestellen en leveren ging vrij snel, ook was alles duidelijke omschreven. Als verbeterpunt zou ik zeggen dat de zoekmogelijkheden op de site wat makkelijker en scherper mogen.

Kwaliteit en goede service.

De kleding bij 'Wat Mooi' is van goede kwaliteit en duurzaam geproduceerd. De verpakking is in de geest van het bedrijf. Prettig is, dat je het pakket bij een afhaalpunt kunt laten bezorgen.

Verantwoord en mooi

Mijn eerste aankoop bij watmooi is perfect. Het is meteen mijn lievelings vest. Prachtige wol. Goed geprijst en super snel verzonden. Dat het eco verantwoord is maakt mij helemaal blij. Ik kom terug bij jullie.

Snel en netjes.

Binnen no time geleverd. Netjes en goed.

Uitstekende levering en kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn Schotse Fair Isle trui. Hele goede kwaliteit en de maat is ook perfect. Ik draag de trui met plezier. Vandaag besteld morgen in huis wordt ook nagekomen.

Mooie producten snelle levering

Paar bloesjes van Surkana besteld. Werden super snel geleverd, zelfs tijdens de kerstperiode! Goed verpakt ook en perfecte kwaliteit.

Mooie producten

Bij "wat mooi" alleen maar mooie producten die makkelijk te bestellen zijn. De levering gaat ook snel

Hele fijn trui, snelle verzending en goede communicatie.

Ideaal! Tx

Fijne service, goede produkten.

Al jaren ben ik klant bij Watmooi, een aantal favoriete kledingstukken heb ik er gekocht. De service is altijd persoonlijk en goed, mocht je iets willen retourneren of wat dan ook.

Prima, snel en adequaat qua informatievoorziening

Wat me enkel bevreemdde was dat het een ophaalzending werd, terwijl het pakje gemakkelijk door de brievenbus paste. In het bestelproces kan dit wellicht worden verbeterd.

Prima, snel en betrouwbaar

Fijne kleding, snel bezorgd en milieu vriendelijk verpakt. Super

Mooie kwaliteit hoodie

Precies zoals ik verwachtte: een prachtige kwaliteit hoodie, met mooi detail in badstof. En lekker warm.

Zo blij met deze heerlijke warme mooie trui

Zeer snel na het plaatsen van mijn bestelling werd het pakket geleverd. De Alpine Sweater Piccalili meteen aangedaan naar een avondje theater om de show te stelen. Hij zit comfortabel en heeft mooie kleuren. Dit wordt de wintertrui van deze winter en hopelijk van meer. Want ik kies graag voor duurzaam.

geweldige website waar je mooie, duurzame kleding kan vinden!

Het is een hele fijne website met mooie aanbiedingen en acties. De kleding is duurzaam en verantwoord, ik ben erg tevreden met watmooi!

Geweldige kleding, goede service

Ik heb al vaker wat besteld bij WatMooi en de kleding komt altijd keurig netjes en op tijd aan. De broek die ik deze keer kocht is ge-wel-dig!! Supermooie pasvorm, zit als gegoten. Ben er heel blij mee. Ook leuk: als terugkerende klant zijn er regelmatig voordelen. Zoals een spaarregeling of eerder kunnen winkelen met korting.

Teleurstelling

In de voortverkoop een trui besteld. De geleverde trui komt niet overeen met de afbeelding en omschrijving op de website. Argument van Watmooi dat de trui afgeprijsd is, is naar mijn mening geen argument om een ander artikel te leveren dan op de site staat.

Helemaal tevreden

De artikelen zijn heel snel geleverd. Stuk voor stuk zorgvuldig verpakt. De info op de website is overzichtelijk en volledig; materiaal, maat tabel, etc. Groot assortiment / veel keuze. En wat een fijne, mooie en natuurlijk duurzame kleding!

Mooie warme trui met een chique colbert jasje.

Snelle levering. Kleding zit mooien comfortabel

Mooi

Wol/ zijde hemdje besteld en snel netjes geleverd.Top.

Mooie jurk van goede kwaliteit.

Prima service en snelle levering. Jurk was in papieren envelop verpakt. Helemaal goed.

Snelle levering, mooie producten

Eigenlijk prima als altijd. Alleen jammer dat je een shoptegoed alleen bij besteding van minimaal 30 euro kunt claimen. Dit zet aan tot meer kopen en ik had nu verder niets nodig.

Kwaliteit én goed gevoel

Wederom heb ik een aankoop gedaan bij watMooi, dit keer 2 jurken en een longsleeve. Ik kom iedere keer weer terug bij watMooi omdat het altijd van goede kwaliteit is, dus ook na vele wasbeurten blijft het mooi. Ook vind ik het heel fijn dat de kleding duurzaam wordt geproduceerd.

Altijd heel goed!!

Ik ben heel blij met Wat Mooi!! Kwalitatief mooie en duurzaam bewuste spullen! Dit in combinatie met prettige service en vlotte bezorging maakt dat ik graag bij Wat Mooi bestel. Nog vele jaren!!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.