Alles klopte

De kleding die ik online besteld had klopte precies met de foto's op de website. Maat M paste ook zoals verwacht. Mooie kleding en kwaliteit. Zorgvuldig verpakt. Enige minpuntje is dat 1 broek wat gekreukt was, maar dat lost de strijkbout wel weer op.

Het artikel is nog niet binnen

Jammer genoeg heeft Postnl nog niet geleverd.

Mooie zachte stof

Luchtige broek van zachte stof

Geweldige vlotte service!

Nadat ik een te grote maat had besteld, vroeg ik of ik het kon ruilen tegen een maat kleiner. 2 dagen later de juiste versie in huis.

Fantastischs webshop met mooie producten

Al jaren groot fan van deze webwinkel. Mooie duurzame kleding en andere producten. Heb het assortiment steeds groter zien worden. Snelle levering en indien mogelijk duurzaam. Goede communicatie met klantenservice, aanrader!!

Prima kleding met goede service

Al jaren ervaring met de website Wat Mooi. Altijd vlotte levering met daarover adequate info. 1x iets moeten terugsturen ivm dat ik de juiste maat niet had besteld, direct de juiste maat terug ontvangen. Niets dan lof.

Snel en met aandacht verzonden

Snel ontvangen, zeer goede klantadviezen op een positieve manier weergegeven, met veel zorg en aandacht verpakt.

Fijne webshop !

Mooie trui ontvangen volgens afspraak!

Prachtige jurk

Makkelijke site, veel keuze uit duurzame en eerlijke kleding. Snelle levering. Erg blij met mijn jurk. Kortom heel tevreden.

Fijne producten en goede service

Al eerder besteld, maar nu in plaats van kleding de Loveli-deo 's. Wat een superproduct. Blij mee.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

mijn ervaring is goed.

de service is de kleding past bijna altijd.

Superblij met de broeken

Blij met WatMooi! Ik heb echt een hekel aan broeken kopen, en dan is het hier in de buurt ook nog super lastig om een winkel te vinden waar je ook nog eens keuze hebt uit duurzame broeken… Dus: jullie weer opgezocht. En superblij mee, want het maatadvies op de website voor de broeken van Fransa zorgde dat ze echt als gegoten zitten.

Mooi, duurzaam geproduceerd, eerlijk

Duidelijke website, veel informatie

Goede kwaliteit en goed advies

Qua maatvoering werd aangegeven een maatje kleiner te nemen als je twijfelt en dat is precies juist gebleken! De broek is mooi en is gemaakt van een goede kwaliteit stof.

Mooie producten en super service!

Mooie producten met duidelijke omschrijving zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Daarnaast is de service super goed. Ruilen/retourneren gaat zonder problemen en met perfecte communicatie vanuit de klantenservice.

Mooie mode en alles zo duurzaam mogelijk

Mooie mode, redelijke prijzen met aandacht voor mens en milieu. Ik koop liever minder maar wel duurzaam.

Altijd goed

Tshirt besteld. Ik vind het niet belangrijk dat artikel binnen 24 uur wordt afgeleverd. Keurig verpakt met Post NL in brievenbus gevonden. Shirt heeft de juiste maat en ziet eruit zoals in webwinkel was vermeld.

mooie keus van artikelen en fijne service

De website biedt mij inspiratie om mijn garderobe aan te vullen. Daarbij is er veel aandacht voor duurzaamheid en milieu. De maattabel is een goed hulpmiddel, maar als het toch niet past of het model valt tegen, dan is ruilen geen probleem.

Warm and Stylish Cardigan

(I’ll write in English so that more potential clients would be able to read). I am not knew to WatMooi; this time I purchased a cardigan by Zilch. It’s their usual-quality item. Actually, I liked it so much that I bought a second one as a present for a dear friend abroad. The cardi is warm, elegant, easy to combine with and suitable for many occasions. Needless to say, the service of WatMooi is irreproachable. Smartly packaged and dispatched right away. Thanks a lot!

Goede kleding

Al jaren klant en altijd is de bestelling vlot geleverd. Fijne kleding die met een beetje zorg heel lang mee gaat.

De jas was netjes verpakt in een stevige papieren zak. Erg mooie jas en precies zoals omschreven op de website.

Mooie eerlijke kleding en snelle service

Wat Mooi heeft een uitgebreide collectie eerlijke kleding. Het product valt eigenlijk nooit tegen, heeft een goede kwaliteit. De bestelling wordt snel geleverd. De website is overzichtelijk.

als goed

mooie kleding

Precies zoals op het plaatje: dat alleen al. Dus het zomerhoedje is een mooi wijd lichtblauw jeans petje; zoals ik zag op het plaatje en zoals ik wil. Staat mij even leuk als het model :) Het gestreepte singlet met turtlenek idem dito:: uit het plaatje maak je op wat je koopt. Het klopt. Succes met de shop. Een vaste klant erbij!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.