Mooie kwaliteit

Zie hierboven..

Mooie trui, snelle levering

Zie hierboven..

Als gegoten

Een webwinkel waar ik steeds weer terug kom. Kwaliteits Kleding, duurzaam en niet duur.

Als gegoten

Duidelijke webshop, mooie producten, jammer van de retourkosten

Prettige duidelijke webshop. Ben blij met de duurzaamheid van de producten. Originele producten ook. De zending kwam - ook nu - op tijd en goed aan. Alleen jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen. In dit geval was t kledingstuk te groot. Maar ik ga geen kleinere bestellen, want stel dat die te klein is, dan ben ik weer retourkosten kwijt. Dat vind ik lastig. Je moet beter weten wat zal passen. En vaak weet je dat niet bij nieuwe onbekende merken.

Zilch draagt (h)eerlijk

Al jaren ben ik fan van WatMooi. De kleding van Zilch vind ik prachtig (al heb ik wel moeten wennen aan de wasvoorschriften van de batsleeve truien). Recentelijk o.a. een donkergroene ecovero pantalon van dit merk gekocht en ik wil hem elke dag wel aan. Het contact is altijd prettig en retourneren en ruilen gingen heel vlot- al helpt het dat ik in de buurt woon ;-)

Zeer goede kwaliteit en een eerlijke productie!

Een mooie handgebreide warme trui gekocht. Erg blij mee en heerlijk warm. Daarnaast een bamboe coltrui, super goede kwaliteit en draagt prettig!

Zit goed voelt lekker

Heb 'm net 1 dag gedragen.. Mijn vriendin wil er ook 1 bestellen, maar weet niet hoe/ waar

Mooie eerlijke producten en snelle levering

Ik was op zoek naar duurzame bralettes en die heb ik bij watMooi kunn vinden. Producten zijn van goede kwaliteit en voor mij is belangrijk dat ze eerlijk zijn gemaakt! Ook was alles zonder plastic verzonden en snel geleverd! Top!

Product was wat stug, retour

Ervaring met wat mooi is prima. Wat ze beloven wordt gedaan. Fijne webwinkel.

Mooi artikel en snelle levering

precies wat ik zocht!

De comfort bh's van de Hema, eerst van bamboe, zijn nu allemaal van polyamide. Ik ben heel blij deze gevonden te hebben en zeker ook met waar watMooi voor staat.

Gewoon prima.

Geef ook een keuze ' ik heb geen haast' Mijn bestelling mag best wat langer duren.

mooie producten, vlot geleverd

Eerlijke producten, goed omschreven, vlot bezorgd.

Wat een mooie kleuren!

Mooie truien en tshirts in mooie kleuren. En gelukkig verantwoord gemaakt. Althans, ik hoop dat dit echt zo is. De maat van de broek klopte niet helemaal.(Ik zit tussen maat 38 en maat 40 in) Die heb ik terug moeten sturen Dat kostte wel € 7, maar dat vind ik wel terecht. Daardoor ga ik kritischer bestellen.

Al vaker heb ik besteld bij Wat Mooi. Prima service, snelle levering. Producten zijn zoals te zien op de website. Goede kwaliteit en goede prijs. Ik draag de kleding veel en ook na vaak wassen blijft het mooi.

Snel bezorgd en prachtige kwaliteit

Blij met mijn mooie spulletjes en blij hiermee mijzelf en de wereld mooier te maken.

Service prima, mooie kwaliteit.

De manier waarom gecommuniceerd wordt is duidelijk en open. Kwaliteit van de producten is prachtig. Mij viel alleen de onderkant van de jurk erg tegen. Oogt op de foto mooier dan de werkelijkheid.

Mijn bestelling was super snel verzonden en ik ben heel blij met het mooie vestje!

Goede service, snelle levering.

Ik heb al eerder kleding bij “Wat Mooi” besteld en de aflevering is altijd zoals afgesproken. Voor mij een betrouwbare winkel met mooie, eerlijke artikelen.

Goede service. Mooie producten.

Prima winkel om verantwoorde kleding e.d. te kopen. Uitgebreid assortiment

Altijd mooie kleding en vriendelijke goede service

Ik koop al jaren bij Wat Mooi. Leuke eigentijdse kleding van mooie stoffen. Fijn, zo;n goede webwinkel!

Geheel naar wens; afronden bestelling en artikel

Ik houd van soepel en zacht kledingmateriaal, deze jurk beantwoord hieraan. Ik houd van recht model en sportief, deze jurk doet het goed Ik houd van combineren van meerdere laagjes, afhankelijk van het weer.Pluspunt van deze jurk

Mooie kleren, snelle levering en zeer snelle service bij ruilen

Prima service toen het snel geleverde artikel te groot bleek te zijn.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.