Zoals altijd goede service en prachtige producten.

Eens in de zoveel tijd bezoek ik de website, als ik iets specifieks zoek. En ook deze keer weer prachtig geslaagd! Eerlijke kleding, en mooi!

Top kwaliteit en eerlijke kleding

Mooie collectie met eveneens mooie prijzen.

Heel fijne kleding

De trui en vest die ik kocht zijn super zacht, heel fijn materiaal en goede kwaliteit. Ook fijne aanbiedingen en snelle levering.

Mooie spullen en snel bezorgd.

Mooie spullen en snel bezorgd.

Prima en snelle levering

Beschrijving en afbeeldingen zij helder en komen overeen met de de producten zoals je ze thuis geleverd krijgt. De eigen maataanduidingen zijn helpend en mogen wel bij alle kledingstukken.

geweldige winkel

kan geen minpunten bedenken. De kleren zijn prachtig van kwaliteit en pasvorm. Mijn eerste aankoop van jaren terug draag ik nog steeds (dus super duurzaam). Als er onverhoopt iets niet past of toch niet zo mooi staat krijg je super-service bij het ruilen of terugsturen. Het is een keer gebeurd dat ik het 'verkeerde' kledingstuk kreeg, ook dat is heel fijn opgelost. Er is een soort punten-spaarsysteem dat serieuze korting oplevert.

Goede webwinkel, het word snel geleverd, zit goed ingepakt en heeft prachtige duurzame kleding.

Service zoals het hoort: top en snel!

Helemaal goed!

Super mooie kleding

Super mooie en eerlijk gemaakte kleding. Niet alleen dat het mooie kwaliteit is het gaat mij ook heel erg om de verantwoorde manier van produceren. Een eerlijke prijs voor de producent en duurzaam. Ik ben al een paar jaar een grote fan van Wat Mooi! En....Wat zeker zo gaaf is dat Wat Mooi gebruik maakt van fietskoeriers!

Betrouwbare webshop!

WatMooi heeft een grote mooie collectie en geeft betrouwbare informatie. De afhandeling gaat snel. Ik koop er regelmatig en graag!

Prachtig cadeau maar jammer dat factuur naar de ontvanger gaat.

Alle stappen om mijn bestelling als cadeau op te sturen meerdere malen doorlopen, maar telkens als ik het adres van de ontvanger veranderde (ipv mijn eigen, factuur adres), werd dit automatisch ook steeds het factuuradres én verdween mijn opmerking voor bij het cadeau. Tot grote ergenis uiteindelijk besloten dat de ontvanger dan ook maar de factuur ontvangt. Maar dat is natuurlijk niet leuk, als je jets cadeau doet. Qua producten zou ik de webshop aanbevelen, om iets cadeau te sturen niet.

Goede en snelle service

Ik heb een mooie col van King Louie gekocht die erg mooi zit.

De kleuren op de foto’s kloppen.

Vaak als ik iets online bestel moet het toch nog retour omdat de kleuren anders zijn dan de foto’s weergegeven. Bij WatMooi gebeurt dit zelden. De kleuren kloppen en dat is niet onbelangrijk, want vaak moet het gecombineerd worden. Zo kun je makkelijker een duurzame garderobe opbouwen. Verder is mijn ervaring met deze webwinkel altijd positief!

prachtige doelstelling en mooie mode.

Ik had geen enkel probleem met bestellen en verdere afhandeling. En ik ben erg blij met weer een duurzame leverancier; wetend dat de textielindustrie een van de vervuilendste industrieën, geeft het toch een onaangenaam gevoel om lukraak kleding te kopen. De duurzame en eerlijke mode van watMooi is een fijne oplossing. vriendelijke groet, C. Sykora

Leuke webshop met goede service!

Ik heb de webshop als erg prettig ervaren. Bestellen gaat eenvoudig, en de levering in super! Netjes ingepakt en helemaal tevreden met het product

Ruime keuze aan prachtige kleding

Ruime keuze prachtige kleding

Geweldig!

Super goede service en snelle bezorging! En geweldige sale!

Mooi materiaal

De jurk is van warm, zacht materiaal. De kleur bleek iets donkerder uit te vallen dan op de website zichtbaar was. En de service was prima.

Fijne broek

Twee broeken besteld bij Wat mooi; een groene en een zwarte, die beiden als gegoten zaten en van een lekkere zachte kwaliteit zijn. De zwarte broek zag er wel wat anders uit dan ik had verwacht en heb ik na enige twijfel, toch maar teruggestuurd. Maar ik ben verder héél tevreden met mijn aankoop!

Supersnelle levering, goede kwaliteit. Heel blij mee.

Ik koop meestal tweedehands. Maar als ik iets nieuws koop, ben ik blij dat ik erop kan vertrouwen dat het duurzaam geproduceerd is en onder goede werkomstandigheden. Ik merk ook dat ik er blijer van wordt als ik bewust iets koop van goede kwaliteit, dan een 'goedkoopje' in een fastfashionwinkel.

Goede snelle bestelling

De pantalon die ik besteld had, zag er prachtig uit. Helaas viel hij klein uit, zodat hij niet paste. Een grotere maat was niet verkrijgbaar.

Mooie trui, snel geleverd, goed verpakt.

Mooie trui, duurzaam en eerlijk gemaakt. Helaas was de trui te groot gelijk en was er geen maat kleiner, dus retour gestuurd.

Top kwaliteit

Mooie duurzame vegan kleding. Goede levering en prijs kwaliteit verhouding is super!

Op de website staat vermeld dat je soms even moet wachten maar ik had de blouse heel snel! Met een persoonlijk kaartje erbij. De blouse is echt prachtig; vakwerk! Ik ben er erg blij mee en vindt het extra leuk dat ik nu bij een complimentje kan zeggen dat het eerlijk is gemaakt!

Een hele prettige ervaring met;Wat Mooi, .

Een hele prettige ervaring,met Wat Mooi

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.