Snelle levering en heel mooi verpakt

Fijne website en goeie verzending. Snel.

Kleding precies zoals verwacht

De kleding die ik had besteld kwam mooi op tijd en was precies zoals omschreven op de website. Alles paste, dus heb ik niets hoeven terugsturen.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb mijzelf voorgenomen alleen nog duurzame kleding te kopen. OP de website van watMooi slaag ik regelmatig. Dit keer in de SALE. Ik werd goe dop de hoogte gehouden van de vordering van de levering en de truien waren er een dag later al. Zeer fijne producten, precies zoals op de website te zien is

zeer klantgericht

mijn koop, een jurk, voldoet erg goed aan wat ik ervan verwachtte. Ben blij met de koop, een heel mooi ontwerp!

Mooie artikelen, blij mee

Als niet jurken draagster voel ik mij de koningin met mijn nieuwe jurk

Was al lang op zoek naar kleding met respect voor mens en milieu, maar ja ik vind zoveel niet mooi en niet bij mij (spijkerbroekdraagster) passen. Met wat schroom een jurk uitgezocht en uitgepakt. Wauw. Voel me de koningin. Jurk staat goed en past bij mij en wauw heb er zelfs passende schoenen bij ... op naar het feestje!

De kleding die ik besteld heb zijn duidelijk van goeie kwaliteit en in een karton doos gestuurd met papier plakband. Super! Kleding is wel in India gemaakt. Ik zou over de werkomstandigheden daar meer willen lezen.ik ga nu vanuit dat het verantwoord is.

Prima communicatie

Snelle en prima levering. Blouse was wat ik er van verwacht had.

Alles in orde!

Mijn pakje is correct toegekomen. Was goed verpakt.

De beste combinatie van prachtige producten en geweldige service.

Altijd mooie, aparte en eerlijk gemaakte kleding en prima service bij vragen of opmerkingen. WatMooi is al jaren een vertrouwde webshop voor mij en ik hoop dat dit nog heel lang zo blijft.

Door de Snelle levering, gelijk kunnen genieten van de mooie kleding

Goed verpakt, snel geleverd en een absolute aanrader.

mooie trui en op tijd geleverd

Als ik deze trui draag krijg ik vaak een complimentje, leuke trui !!! De trui werd snel geleverd en ik draag hem met veel plezier.

Prima! Snelle levering, prachtige trui!

Snelle en keurige levering!

Mijn bestellingen zijn er altijd heel snel en keurig verpakt aangeleverd. Blij met mijn duurzame kleding! Wat ik ook fijn vind is dat de verpakking opnieuw te gebruiken is voor het verzenden van een pakket.

alles is duidelijk aangegeven

Vriendelijke accurate levering

Leuke website met leuke producten en snelle levering!

Wat mooi is een van de enige winkels waar ik kleding koop..

Het voelt als eerlijk, oprecht en het wordt altijd snel verstuurd, snel verwerkt, ben heel blij dat ze er zijn.

Een prachtige wollen trui gekocht

Ik kocht een groene wollen wintertrui. Ik was blij, omdat wollen truien niet gemakkelijk meer te krijgen zijn, en omdat ik de kleur heel mooi vond. Bij ontvangst bleek de kleur precies zoals ik verwacht had. De trui heeft een mooi model, en is van prachtig zacht materiaal gemaakt. Hij is lekker, is warm en kriebelt helemaal niet. voor mij is het ook belangrijk dat hij weinig pilt (kleine bolletjes wol die zich met het dragen over de oppervlakte van de trui verspreiden). Ik gebruik de trui veel, en hij ziet er na het wassen nog steeds uit alsof hij nieuw is. Kortom, ik ben heel blij met jullie product.

Snelle levering, scherpe prijzen, goede communicatie

Mijn King Louie jurk was bij watMooi scherper geprijsd dan bij andere aanbieders. De communicatie was van bestelling tot ontvangst helder en bovendien werd mijn jurk super snel geleverd.

Mooie producten, snelle levering

Tevreden over mijn bestelling bij watMooi. Mooie producten van verschillende merken en mijn bestelling werd snel geleverd. Ik raad deze website dus aan!

Prachtig

Geweldige jurk, snel geleverd, bedankt!

Perfecte service en snelle levering.

Online bestelling, vlot verzonden en zoals omschreven.

Mooie duurzame kwaliteitsproduct

Een sympathieke webwinkel die mooie duurzame kwaliteitsproducten supersnel bezorgd. Wat wil een consument nog meer?

Snelle levering, mooie site en goed kwaliteit van de producten!

Heel goed.

Vlotte service

Ik ben heel tevreden over de service van watmooi ! Ik kreeg een vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn vraag en mijn pakket heb ik heel snel mogen ontvangen, ondanks de feestdagen dus top ! Hier een tevreden klant.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.