Snel en goed

Snelle levering, netjes ingepakt met een lief kaartje erbij. Mooie kleding

Correcte afhandeling en levering

Een goede oplossing ivm een kledingstuk dat niet in de juiste maat geleverd kon worden. Tevreden over de joggingbroeken.

doet wat beloofd

ondankd feestdagen op de beloofde dag bezorgd. De tips bij de maten kloppen, dus zowaar gekijk iets passens gekocht. Fijn dat ze alleen duurzame kleding verkopen, hoef je niet alles apart zelf te onderzoeken.

Goede kleding, goede site en snel in huis

Duurzame kleding van verschillende merken op 1 site. Super! Veel keuze en vooral goede kleding en prima service.

Snelle service , goede waar

Fijne webshop

De blouse is precies zoals ik verwachtte

Helaas was hij door de brievenbus geduwd en moest eerst worden gestreken

Goede en mooie sokken en panty

Ik heb al meer panties van wat mooi en deze blijven erg mooi en zitten erg goed. Nu heb ik ook sokken besteld en deze zitten ook erg fijn en zijn mooi.

Snelle en nette verzending, heldere communicatie

Niks op aan te merken. Een fijne shop, heldere communicatie over bestelling/ verzending. Alles snel en netjes verpakt, verzonden.

Prima vest

Goede service en een heerlijk vest.

als is goed verlopen

Dat de broek en top mooie vind dat als snel binnen had.

Snelle levering, mooi product

Mooie producten met een mooi verhaal.

Mooiw collectie. Fijne service. Snelle reactie bij vragen.

Mooi product en fijne vriendelijke service en bezorging op tijd zoals beloofd

Uitstekende eerste ervaring!

Duidelijk en snel

Overzichtelijke site, heldere informatie over duurzaamheid en duidelijk verkoopproces tot aan de deur Aanbeveling Bij alle artikelen een foto waar iemand het artikel draagt

Mooi getinte shawl, heerlijk lang en breed

Een fijne shawl om te dragen, mooie tinten die in elkaar overlopen. Op mijn huid ervaar ik ondanks de alpaca wel iets kriebel.

Echt MOOI! DOor de gedachte voor mens en milieu zit en voelt het pas echt goed!!

De producten bij watMooi hebben kwaliteit en zijn 'fair'.

Ik bestel veel 'schone' en vegan spulletjes. Dat wordt goed aangegeven op de site. watMooi lijkt me daarover zo transparant als mogelijk is. De maten worden meestal ook goed beschreven, maar niet altijd. Toch hoef ik vrijwel nooit iets terug te sturen. De fietskoerier vond ik milieuvriendelijk en heel sympathiek, maar die is waarschijnlijk verdreven door de roekeloze flitskoeriers in deze stad, jammer. Het ophaalpunt van PostNL is een goed alternatief.

Prima service.

Fijn dat ik op de hoogte gehouden word van eerlijke kleding. De service van wat mooi is prima. Spullen worden netjes en op tijd bezorgd.

Juiste beschrijving van artikelen en uitstekend service

De maattabel die tegenover een artikel staat was erg nuttig. Ook waren mijn broek en trui meteen verzonden.

Bestellen en leveren is super snel gegaan. Dus wat mij betreft een dikke 10.

Bij WatMooi shop je met een goed gevoel!

Als je shopt bij Wat Mooi, dan weet je dat je voor duurzame kleding kiest. Ik ben al jaren klant omdat ik ervoor kies dat mijn kleding niet aan de laatste mode maar wel aan de laatste duurzaamheidsstandaard moet voldoen. En dat shopt gewoon een stuk plezieriger!

De bestelde jurk voldoet helemaal aan mijn verwachting. Duidelijke omschrijving en foto’s op de website. Ook nog eens snelle levering, dus helemaal top!

Jammer dat ie zo uitzakt.

Ik heb normaal maat M, maar ik vind het erg jammer dat de trui zo uitzakt. Als ik dit geweten had, had ik een S gekocht. Ook ging ervan uit dat het een wollen trui was. Maar dat had ik kunnen weten als ik de informatie beter had gelezen. Ik dacht impliciet: een webwinkel die duurzame kleding aanbiedt. Dus wol!

Precies zoals op de foto

Nu enkele malen besteld bij watMooi en het geeft me een goed gevoel minimaal belastende kleding te bestellen. Alles wat ik ontvang voldoet aan mijn verwachting van de foto's op de website.

Heerlijk zittende yogabroek. Zachte bio katoen

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.