Perfekt

Zeer snelle leverings, perfekt

prima onderneming

helaas is de kleur van het bestelde net wat anders dan op de site. dat kan gebeuren. ik heb het daarom wel terug gestuurd, want het moest ergens bij passen. maar verder: goed dat jullie er zijn en prima service

Jullie doen wat er beloofd wordt.

Duidelijke site, goede communicatie via mail, transparantie over bestelling en aflevering.

Prachtige kleding maar heel veel extra’s mee gestuurd

Bij mijn verzending zat veel extra spullen. Jammer, niet echt duurzaam.

Goede kwaliteit

Op tijd gekregen en mooie kwaliteit

Snelle levering, mooi artikel

Kende WatMooi helemaal niet, maar zocht een specifieke jas en kwam bij hen terecht. Makkelijk besteld, snel bezorgd, ik kan weer warm (en oh zo mooi!) de winter in!

alles ziet er prachtig, natuurlijk uit.

Ik heb goede ervaring met ''Wat Mooi". Het is voor een geruststellende gedachte dat er natuurlijke materialen gebruikt worden.

Mooie kleding en snel bezorgd!

Hele mooie blouse: mooi materiaal en lekker zacht materiaal. Heel snel bezorgd!

Fijne natuurlijke stoffen, mooie kleding en professionele verwerking

ik ben geen grootbesteller via internet, koop liever in de winkel, maar in de meeste gevallen - ik ben niet groot, er moet vaak een extra zoom in - past elk besteld kledingstuk van watMooi fijn en het levert iedere keer weer complimenten op

Beloven wat ze schrijven

Product was net zo mooi als op de afbeelding en de bezorging was net zo snel als beloofd werd. Top.

Snelle levering van mijn favoriete kledingmerk Fransa. Mijn tip zou zijn stuur geen rommeltjes deze wereld in. De kortingsbon die meegestuurd wordt is meer dan genoeg.

Werd geleverd via Post nl. Een prima, vlotte levering

Fijne winkel, mooie spullen

"Every time you spend money, you cast a vote for the kind of world you want to live in " - dus koop hier eko kleding, minder maar béter. Fijne winkel, goede service

Snelle levering met ook nog een leuke attentie en blij met mijn nieuwe sweater!

Snelle levering met ook nog een leuke attentie en blij met mijn nieuwe sweater!

Perfecte fit

Ik ben erg blij met mijn nieuwe vest, de stof is prachtig en voelt heel fijn aan. Het past goed en ziet er chique uit.

Prima product en aflevering.

Vlotte levering. Kleur lijkt iets anders dan op de foto, maar is ook mooi

Mooi

Prachtig en vooral heerlijk dragend wol/zijden top. Prima verpakt en geleverd. Alleen maar enthousiast!!

Duidelijke site, snelle bezorging

Helaas waren de bestelde kledingstukken voor mij niet passend. Volgende keer beter! Bestelling werd netjes en snel bezorgd en na terugsturen meteen een email dat het geld binnen aantal dagen teruggestort zal worden.

Prima wegens de snelle levering, eindelijk geen overbodige verpakking, kon gewoon in de brievenbus, gerecycleerde verpakking, duidelijke foto's, duidelijke info over de maat en een mooi jurkje. Ik kom zeker nog terug.

Ik heb twee T-shirtjes besteld en die zijn snel geleverd. De kwaliteit van de shirtjes zijn voor zover ik dat nu kan beoordelen, prima. De kleuren zijn mooi en de maat is ook goed. Een fijn gevoel dat ze op een eerlijke manier gemaakt zijn..

Goede service, fijn bedrijf en mooie spullen

Regelmatig kijk ik op WatMooi en zo vond ik laatst een prachtige flessengroene yogalegging. Ik draag graag groen in mijn lessen en deze kleur is wat minder makkelijk te vinden. Hij draagt heerlijk en ik ben er blij mee.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

De bamboe shirts zitten heerlijk.

Mooie jas geweldige service

Ik had een te kleine jas gekocht en omdat ik in de buurt woon wilde ik zelf de jas omruilen. Communicatie via de mail verliep goed: snelle reactie binnen twee dagen en goede afspraak gemaakt. Ben heel blij met de jas. Goed afgewerkt, precies zoals weergegeven op de site.

Na aankoop een mail ontvangen hoe het verloop van bestelling gaat.

Ik kreeg een positieve ervaring omdat er meteen contact was per mail. Het fijne vond ik dat ik alles kon volgen tot en met de bezorging. Alles op tijd. Heel erg tevreden.

Fijne winkel met goede service!

Fijne webwinkel met duurzaam assortiment. Echt hele goede service, ik had een keer een product waar “spontaan” een gaatje in was gekomen, en ik kreeg direct een tegoedbon!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.