Alleen goede ervaringen met Ross!

Al veel reizen gemaakt met Ross. Alleen maar positief over deze reisorganisatie!

Een betrouwbare en klantvriendelijke organisatie

Uitstekende informatie, professioneel personeel, een organisatie die je anderen aanbeveelt.

Ross Holidays is een garantie voor kwaliteit.

Nog nooit ook maar een milligram teleurgesteld door Ross.

Deze keer teleurstellend

Combi rondreis peloponnesos met week kythira zou niet mogelijk zijn, ik geloof er niets van. Volgens info op eigen website is dat wel mogelijk.

Geweldig Griekse vakantie

We had a wonderful week on Kythira and were very satisfied with all the arrangements and the accommodation.

Heel fijn om bij te boeken

Goede uitleg en begeleiding bij vinden van de juiste locatie.

De juiste mensen op de goede plek

Mijn ervaring met Ross is meer dan prima

Goede service, goede organisatie ter plaatse en prima hostess.

Zeker groot in kleinschalig Griekenland.

Al jaren gaan wij met Ross holidays naar Griekenland op vacantie. Zulke prettige lokatie s om een keus uit te maken worden er aangeboden. Het gevoel dat je er “even woont”.

Prima reisorganisatie!!!!

Elke vakantie met Ross’ Holydays is prima! De reis, de transfers en de accomodaties zijn top!

Ross Holidays: het beste gezelschap als je naar Griekenland reist.

We zijn 3 keer met Ross Holidays gereisd naar de Peloponneses. Reis en verblijf waren prima georganiseerd. De enige keer dat het appartement niet was zoals afgesproken werd dit keurig afgehandeld. Prima, dus.

zorgeloze vakantie waar je krijgt wat je boekt.

Al jarenlang genieten wij van piekfijn verzorgde vakanties in Griekenland. Ross is wat ons betreft een topper in zijn klasse!

Helemaal goed.

Het was goed geregeld zowel voor de vakantie als tijdens de vakantie Goede begeleiding, goed hostess. Prima vakantie gehad.

Goed geregeld

Goede appartementen vlotte hostesses, gewoon goed geregeld.

Een goede en professionele organisatie

Wij zijn elke keer weer tevreden over de bestemmingen. Daarnaast ook over de huizen en appartementen, huizen. Top

Uitstekende reisorganisatie ! Top !

Fijne accommodaties in een prachtige omgeving met heel veel mogelijkheden tot het beleven van de Griekse cultuur. (Vakantie moet je zelf maken ! )

Volgend jaar gaan we voor 15e keer via Ross

Need I say more

Altijd goed verzorgd en alles is goed geregeld.

Wij vinden de appartementen wat jullie aanbieden erg leuk vooral omdat het kleinschalig is en ze zijn altijd schoon en de beheerders vriendelijk zijn, en wij zijn ook erg tevreden over de hostess, altijd staan ze voor je klaar als er iets is of iets wil vragen. En de attentie wat we altijd krijgen zoals een fles wijn en als er iemand jarig is een cadeautje, vinden we erg leuk.

Heerlijke verblijfplaatsen - verzorgde en complete service

Reeds vele jaren meerdere keren per jaar met Ross op vakantie. Alles steeds zeer goed georganiseerd. Vriendelijk personeel.

Mooie lokatie

Mooie lokatie met veel mogelijkheden Om het eiland te bekijken.

Alles altijd prima alleen laatste keer een wat mindere accomodatie!

Prima service en leuke aanbiedingen

Ervaren Griekenland club met zeer enthousiaste mensen

Leuke bestemmingen, goede service

Diverse keren via Ross op vakantie gegaan. Altijd prima geweest. Laatste keer (mei 2019) uitstekende service ter plekke ervaren. Leuke bestemmingen; aanbod vrijstaande villa’s met zwembad zou nog groter mogen.

Ross Holidays is vertrouwd, iedere reis is weer goud.

Wij gaan al heel veel jaar met Ross Holidays op vakantie. Het is altijd prima, je krijgt wat je boekt. Zijn er onverhoopt problemen, dan wordt het keurig opgelost. Wij hopen dat we nog vaak met RossHolidays meekunnen reizen.

geweldig

Het begon al met de goed verzorgde site op internet, voor meer informatie ontvingen we een mooie reisgids. Vervolgens hebben we op kantoor in Wijchen de vakantie geboekt; waar we zeer vriendelijk geholpen werden. We hadden een combinatiereis geboekt, verbleven op 3 plaatsen. Hostess ontving je vriendelijk en begeleide je bij alles, goed uitleg. appartementen mooi gelegen. !e keer dat we in Griekenland waren, maar zeker voor herhaling vatbaar. En dan natuurlijk weer bij Ross Holidays..'De specialist!

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.