Pluspunten

persoonlijk, kleinschalig, kundig, betrokken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prachtige locaties, kleinschalig. keuze uit populair en net iets minder toeristisch. ga op je gevoel af als je de site bekijkt dan kun je voor jou de 'ideale' locatie zomaar vinden.

de vlucht met Transavia: de gecombineerde vlucht duurt wel erg lang

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Doet wat het zegt Adequate begeleiding ter plekke Lekker veel informatie over wat er in de omgeving te beleven valt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles was perfect geregeld. Heel mooie lokatie.

lokale info was niet helemaal up to date. Overigens minimale puntjes die de pret niet konder bederven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed georganiseerd. Alles klopte. Uitstekend gedaan.

ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je hoeft je nooit af te vragen of het wel goed is, dat is gewoon zo.

Blijf bij het kleinschalige minder toeristische Griekenland en laat de toeristenplekken (die steeds vaker ook aangedaan worden) links liggen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede, duidelijke informatie door vakkundig personeel. Prettige, persoonlijke benadering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijn man en ik waren zeer tevreden met het advies, de toegezonden informatie en de organisatie van de reis zowel in Nederland als op ons vakantieadres. Hebben daardoor een heel relaxte vakantie gehad. Wij hebben Ross Holidays dan ook al aan diverse vrienden en familie aanbevolen, mochten ze een vakantie in Griekenland overwegen. Henny Meijer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zoveel kennis en informatie over de verblijfplaats en omgeving

iets meer service in aanbiedingen voor alleengaanden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goed verzorgde accommodaties. Deskundig personeel. Mooie brochures

ondanks de mooie accommodaties en schitterende plekjes hebben wij ervaren dat sommige verhuurders hun talen niet zo goed spreken. Misschien zou daar ook op geselecteerd kunnen worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ross Holidays is een betrouwbaar bedrijf met prima, kleinschalige accommodatie in Griekenland. Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid vaste klant. Komen altijd hun afspraken na en geven goede reisinformatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ontzettend fijne accommodatie met lieve mensen en een goede, hartelijke hostess.

Ga zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer vriendelijk en behulpzame mensen Altijd klaar om te helpen; op verzoek lekker en betaalbaar eten op terras zeer rustige omgeving met zee vlakbij supermarkt(en), resto, kafeneion en bakker en bus op loopafstand

engels houdt niet over, maar (evt bij ingewikkelde zaken met de zeer goede hostess) alles duidelijk te maken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aandacht, kleinschaligheid, kennis

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service. Goede informatie doordat Ross de bestemmingen zelf goed kent dus en deskundig oordeel kan geven over nav je eigen , specifieke wensen.

Geen verbeterpunten. Alles prima

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Direct contact: een fysiek kantoor en fysieke en telefonische bereikbaarheid, makkelijke benaderbaar Kennis en kunde. Goede, kleinschalige accommodaties.

Kan niets verzinnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zoals de kreet van Ross Holidays aangeeft " Groot in kleinschalig Griekenland ". Zoals het bedrijf betaamt. Zo is het. Je komt altijd wel op een mooi plekje terecht net even buiten de mensenmassa's.

Ik had al eens eerder ( in mei/juni dit jaar 2018) een beoordeling online ingevuld. Dit was van Ross zelf. Ik ben daarin hoofdzakelijk zeer positief geweest. Ik had een paar puntjes over de accommodatie in dit geval op Kreta wat iets minder goed was bevallen. Vervolgens kreeg ik een brief die in de eerste instantie wel vriendelijk leek, maar waar ik uiteindelijk uit kon opmaken dat hetgeen ik over geklaagd had eigenlijk een beetje ons eigen fout was. Ik had helemaal niet om deze reactie gevraagd en ondervond de toon in de brief als niet zo prettig. Kortom: nav de ingevulde enquête hadden ze voor mij geen verontschuldigingsbrief hoeven opstellen waarin de essentie, daar waar het om draait, als ware werd teruggekaatst.

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.