Zeer goede reisorganisatie

Wij reizen al zo’n 20 jaar met Ross Holidays en ieder jaar is het weer een feest. Vanaf de boeking tot de terugkomst in Nederland staan mensen van Ross voor je klaar. Ik kan geen minpunt bedenken en gaan in augustus weer ons plekje op Pillion opzoeken.

Bij Ross Holidays voelen wij ons te gast, echt vakantie !

De persoonlijke aandacht die Ross heeft voor zijn gasten maakt dat je echt geniet van je vakantiegevoel. Voor een Griekenlandliefhebber is vakantie met Ross een feestje!

Altijd een goed verzorgde vakantie op mooie locaties

Na veel met verschillende organisaties op veel plaatsen in Griekenland geweest, was het een eye-opener om met Ross het prachtige plaatsje Parga te leren kennen op aanraden van Ross. We zijn fan geworden, juist de kleinschalige adressen met fijne mensen die zorgen dat je vakantie elk jaar top is.

Groot in kleinschaligheid met aandacht voor de reiziger

Sinds ik Ross Holidays heb ontdekt ga ik alleen nog met hen naar Griekenland. Ik heb altijd bij een reisbureau gewerkt en tot aan mijn pensioen ben ik altijd met andere touroperators op reis geweest omdat Ross geen verkoop via reisbureaus doet. Gelukkig maar, denk ik nu. Het uitgebreide schitterende assortiment aan bestemmingen, de extras ter plekke, de persoonlijke aandacht, de kleinschalige accommodatie in bekende en minder bekende gebieden, vaak ver van de grote toeristische plaatsen. Ross is niet de goedkoopste, maar in mijn ogen wel de beste voor als je naar Griekenland wilt. Alle hulde aan Stefanos met zijn gedegen kennis van de Griekse bestemmingen!

Griekenland op z'n Grieks

Al een aantal keren gebruik gemaakt van de kennis en kunde van de Ross medewerkers vooraf en zeker ook ter plekke. Op hun aanraden de diversiteit in natuur en cultuur ontdekt, te voet en ook per huurauto. Gelogeerd in leuke kleinschalige Griekse accomodaties op, voor ons, nog onbekende plekken. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn:...zorgeloos genieten. De keuze aan 'echt Griekse' bestemmingen bij Ross Holidays is erg groot. Dus we kunnen nog wel even vooruit.

Een goed geregelde zorgeloze vakantie

Goede organisatie die service hoog in het vaandel heeft staan. Kleinschalige accommodaties op interessante bestemmingen. Persoonlijke aandacht. Doet wat het belooft.

Vertrouwde ervaring op hoog niveau

We hebben geweldig genoten in het ons bekende Plakias in Zuid Kreta. Heerlijk huis en een hele fijne en persoonlijke service van Manolis.

Mooi aanbod, goede service

Ross Holidays biedt mooie locaties aan in Griekenland, die net wat gunstiger liggen, weg van het massa toerisme. Er wordt ook goede service geboden, bij eventuele wijzigingen door de luchtvaartmaatschappijen wordt dit netjes opgelost.

Uitstekende service en fijne kleinschalige accomodaties.

In 2018 voor het eerst een vakantie geboekt bij Ross Holidays en dit jaar ga ik voor de achtste keer. Ik heb erg goede ervaringen. Op vragen bij het uitzoeken van een vakantie wordt snel gereageerd en er wordt meegedacht. De kleinschaligheid van de accommodaties vind ik erg fijn. Ook is het fijn dat er op diverse bestemmingen wandel-arrangementen te boeken zijn, waardoor je de bestemming op een andere manier ontdekt. Ik ben nog lang niet klaar met mijn Griekse ontdekkingsreizen.

Fijne onbezorgde vakantie

Met Ross Holidays op vakantie naar Praga inclusief wandelarrangement. Alles was goed geregeld. We hebben een fijne vakantie gehad.

Een zeer klantgerichte organisatie

Wij zijn nu een aantal keer met Ross Holidays op vakantie geweest en het is heel goed bevallen. Mooie kleinschalige accommodaties in een mooie omgeving . Je krijgt waar voor je geld. Zeer tevreden

Fantastisch!

Goed georganiseerde reizen en prachtige rustige bestemmingen, wij reizen al jaren met Ross want dan weten we dat t goed is.

Griekse vakantie zoals het moet zijn.

Griekenland=Ross Holidays! Persoonlijke aandacht en mooie accommodaties op de beste plekken. Wij hebben altijd fijne en goede ervaringen met Ross gehad. Het valt nooit tegen. Goede host's die weten waar ze het over hebben maken je vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. De kleinschaligheid maakt het persoonlijk.

Bekwaam, vriendelijk personeel, mooie en betaalbare bestemmingen.

Ross Holidays heeft mooie, niet heel toeristische bestemmingen en accomodaties . De reisleiding ter plaatse is overal goed geïnformeerd en goed bereikbaar tijdens het verblijf. Onze ervaring met Ross Holidays is heel positief!

Heerlijk, ontzegd, relaxed

Meerdere reizen met Ross gedaan, goed verzorgde locaties, heerlijk die transfer en de hostess ter plaatse!

Uitstekend verzorgd totaal product!!

Goed geregelde reis inclusief transfer etc. Prima accommodaties!!

Het beste reisbureau voor Griekenland dat ik ken

Begint bij het boeken. Veel en goede info/foto's over plaatsen, accommodaties, afstanden tot e.d. op website, goed bereikbaar per mail en telefoon én - vooral belangrijk - zeer deskundig personeel dat goed op de hoogte is van de situatie ter plekke en ook goed kan meedenken voor een eventueel ander/beter passend alternatief. De accommodaties worden echt persoonlijk bezocht en gecontracteerd op basis van de eisen van Ross en alles is altijd net iets leuker/beter. Maken "kleinschalig met persoonlijke aanpak" echt waar. Kan als alleenstaande ook altijd boeken (tegen meerprijs). Is wel duurder dan de grote touroperators, maar dubbel en dwars waard. Transfer- en host(ess) service ook beduidend beter. Waar ik gasten van andere touroperators met bagage een stuk zag lopen omdat bus niet bij accommodatie kon komen, was voor Ross gasten vervoer voor bagage geregeld;-) Bijna overal is een host(ess) (deels) fysiek aanwezig i.p.v. enkel contact via een app en er is altijd in de aankomstenvelop het oh zo handige/waardevolle handgetekende kaartje van de plaats waarop zeer nuttige zaken staan aangegeven zoals super(mini)markten, bakker, slager, haven, start wandelroute, strand(en), bushalte e.d. Ook hebben ze in de regel een heel goed aanbod van goed geregelde excursies ter plekke. Ben al lang klant, vele reizen bij Ross geboekt en voor Griekenland wil ik enkel nog Ross. En dat hoor ik ook van andere Ross gangers: eenmaal Ross en je wilt niet meer anders.

Zeer goede service

Wij zijn erg tevreden over Ross Holidays!

betrouwbaar en swrvice gericht

In de afgelopen jaren zijn wij steeds tot volle tevredenheid op reis gegaan met Ross Holidays. Helaas is daar een einde aan gekomen omdat de nieuwe locatie, secret Nest toch minder goed toegankelijk was voor mijn vrouw dan in eerste instantie gedacht. Heel jammer dat dan het eerste wat wij krijgen te horen is dat als wij weer naar Plakias zouden gaan we GEEN gebruik konden maken van de hulp van de Hostess. En dat na 15 of 16 trouwe jaren. Een beetje bot om het zo maar eens te zeggen. We blijven Ross volgen en als er een betere, geschikte en rolstoel toegankelijke bestemming komt gaan we zeker weer boeken.

Altijd prima voor elkaar!!

Voor kleinschalige accommodaties ben je bij Ross Holidays aan het goede adres

Een ontspannen en zeer comfortabele vakantie in Corfu.

Een prettige accommodatie in het zuiden van Corfu, met uitzicht op de zee vanaf het terras. Uitgebreide service en informatie van Ross in Nederland en begeleider ter plekke. Goed betaalbaar voor ons/juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Alles was perfect geregeld

Prima ervaring met Ross Holidays, vervoer, appartement, reisleiding, alles prima

Ontzettend goede ervaring.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een reis heb geboekt bij RH. We hebben heel lang alles zelf geboekt. Vliegtickets, accommodatie, transfer. Vorig jaar als alleenstaande een reis geboekt naar Plakias (Zuid-Kreta) Het is me ontzettend goed bevallen. De communicatie was goed. Het appartement (huize Erato) was basic maar voor mij prima. En Plakias is is zeker de moeite waard. Ik was er al eens in het verleden. Ik kan RH zeker aanbevelen. Er is voor elk wat wils. Het enige jammere is dat er alleen vanaf Amsterdam gevlogen kan worden. Ik denk dat RH heel veel zuiderlingen blij kan maken met vertrek vanuit Eindhoven. Ik hoop dat RH daar eens over na wil denken.

Tevreden op alle fronten.

Gaan dit voor de 4e x op rij met Ross Holidays naar Griekenland.We zijn uiterst tevreden over hoe alles geregeld/uitgevoerd wordt. De afspraken worden goed nagekomen kortom alles klopt.je weet waar je aan toe bent.En dat is prettig.

het voelde als thuis komen

Al jaren reis ik met volle tevredenheid met Ross holidays. In de zomer van 2024 zijn we drie weken naar Zuid Kreta , Plakias, geweest. De locatie was perfect, het appartement voldeed aan de verwachtingen op een net iets te kleine douche na. Contact met de hostess van Ross was uitstekend. Kortom een zeer verdiende 9

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.