De mooiste kleinschalige locaties weg van het massatoerisme!

Het persoonlijk contact is altijd vriendelijk en informatief. De fijne georganiseerde wandelingen waar je op plekjes komt die anders niet zou ontdekken. De rust en de privacy op mooie kleinschalige locaties vaak met zwembad. Top allemaal!

Griekenland = Thuiskomen

Al meerdere jaren met Ross naar onze favoriete bestemmingen in Griekenland. Welke dat zijn? Ontdek ze zelf. De eilanden of het vaste land. Kleinschalige accommodaties op plekken die je zelf niet had gevonden. Huur een auto, neem de tijd en geniet van de Griekse gastvrijheid!

Alles goed geregeld

Veel keuze uit fijne accommodaties.

Ik ben vaker met Ross op vakantie geweest en het was altijd prima. Wat wordt beloofd klopt. Geen nare verrassingen bij aankomst.

Fantische kleinschalig appartement

Wij zijn voor de tweede keer naar dit appartement geweest op Samos. En hebben wederom voor een tweekamer appartement gekozen. Naar het dorpje is het ongeveer tien minuten lopen, en daar zitten een aantal hele goeie restaurants. En op een kwartje lopen zit een heel goed visrestaurant "Nick de Greek". Wij hebben in ieder geval een geweldige heerlijk rustig vakantie gehad.

De beste Griekenland-specialist!

Deze reisorganisatie biedt reizen aan naar minder toeristische plekken in Griekenland in kleinschalige accommodaties (het vaste land en veel eilanden) tegen betaalbare prijzen. Als je naar Griekenland wil, moet je zeker ook bij Ross Holidays kijken.

Leuk kleinschalige locaties

Ross Holidays heeft een mooi reisaanbod met fijne kleinschalige locaties. Goede services en fijne communicatie met de medewerkers.

Zeer vriendelijke eigenaresse maar kamer beetje achterhaald en tegenvallend

Het appartementencomplex werd gerund door super aardige familie. We hebben daar ook paar keer de eenvoudige maar lekkere avondmaaltijd genuttigd. Echter de kamer was een tegenvaller. Geen goede stoelen om op te zitten of te relaxen. Was heel basic. Hij was ook gelegen aan een heel drukke straat met veel verkeer. Op balcon waren 2 plastic stoeltjes ook niet echt comfortabel Heel jammer van dit alles. We zullen daar door niet teruggaan.

Mooie locaties, prima appartementen en heerlijke kleinschalig in authentiek Griekenland!

Gehele vakantie wordt door Ross goed georganiseerd.

Vanaf boeking, tot thuiskomst is alles door Ross goed geregeld. Bij aankomst in een appartement of villa, geeft Ross je direct een gevoel dat je welkom bent.

Goed verzorgd

Behulpzaam bij boeking, goede en verzorgde appartementen.

Goede kwaliteit en prijs

Gevarieerd aanbod, mooie locaties, de kleinere locaties, goed en vlot overleg.

Fijne accomodaties op bijzondere plekken

De accommodaties zijn meestal op rustige plekken en op mooie plekken in Griekenland. Na boeking werd ik gebeld door een medewerker, ik was eerst verbaasd en dacht dat er iets fout was gegaan, maar nee het was gewoon en vriendelijk belletjes of alles oké was gegaan met de boeking en naar verwachting. Het enige punt voor verbetering is de website, die zoek functies zouden verbetert kunnen worden. Het is heel ingewikkeld om te achterhalen op welke dagen je naar welke plekken vliegt. En op datum zoeken, terwijl je alleen een maand van voorkeur kan invullen.

Prima geregeld

Kleinschalige accommodatie

Hebben goede ervaring met Ross , goed geregeld

Wij gaan al div jaren met Ross naar Samos , voelt als “ thuis “ komen. Gelukkig nog nooit iets “vervelend” mee gemaakt . Worden altijd vriendelijk ontvangen door de hostess en door de familie van het appartement Zafira in Agios Konstantinos . Wanneer je van rust houd is het hier goed vertoeven .

Wij zijn al jaren erg tevreden over Ross Holidays. Er is heel veel mogelijk, en passen jou wensen aan op hoe jij het graag zou willen. Ook vorig jaar toen wij van Kreta naar Kythira zijn geweest, is onze vraag om 1 nacht dichterbij de haven te overnachten uitstekend opgelost. Wanneer wij naar Griekenland gaan zullen we dat zeker weer via Ross Hollidays doen.

Prima geregeld

Prima geregeld gaan regelmatig met Ross holidays op vakantie de accomodaties worden goed beschreven er is ruim keuze in kwaliteit en prijs

Altijd klopt de gegevens in de brochure. Nooit tegenvallende zaken

Geweldige reis organisatie.

Ross Holidays: altijd goed

Wij boeken al vele jaren onze vakanties in Griekenland via Ross Holidays. Onze ervaringen zijn altijd erg positief. Het aanbod is gevarieerd en ligt vooral buiten de massa accommodaties. Zij zijn kleinschalig en vaak op rustige locaties. Dat spreek ons erg aan. De telefonische reservering is altijd plezierig en men denkt mee. Over de aandacht ter plaatse is niets dan lof te vermelden. Heel klantvriendelijke en behulpzame medewerkers in Griekenland.

Altijd dik tevreden met Ross!

Vanaf de boeking t/m de terugkomst in Nederland is alles goed geregeld! We zijn niet voor niks al vele malen in G’land geweest op allerlei locaties!

Reeds geruime tijd reizen wij met Ross Holidays. Waar we ook naar toe gingen het was altijd prima geregeld. Hostess op Athene vliegveld, hostess op Kythira , appartement op Samos, Ithaki, wandelarrangement op Ithaki, het was altijd meer dan goed! Wij bevelen Ross zeer zeker aan!

Hét reisbureau " to be" voor Griekenland.

Het is voor ons de vijfde maal dat wij boeken bij Ross. Iedere keer is onze vakantie tot in de puntjes verzorgd. Mensen ter plaatse zijn behulpzaam en vriendelijk. Accommodatie voldoet prima. Kortom een aanrader.

Geweldige kleinschalige accomodaties op leuke bestemmingen. Veel keus op de website en het boeken gaat heerlijk eenvoudig zonder een wagonlading aan extra kosten die pas komen nadat je al je gegevens hebt gegeven. Een waar genot en ook de reispapieren bestaan niet uit tientallen vellen. Enorme pre is ook reisleiding ter plaatse, veel persoonlijker dan wanneer je alles via een app moet doen. Wij hebben voor het eerst via Ross Holidays geboekt en waren zeer positief verrast.

mijn vakantie in griekenland is altijd goed geweest

Veilig en vol vertrouwen op Vakantie.

Ross Holidays biedt heerlijke vakanties op prachtige locaties, voor ieder wat wils in het vriendelijke Griekenland. Wandelen, cultuur, natuur, zwemmen, uitrusten, lekker eten, alles kan. Alles wordt geregeld zoals afgesproken, fijne begeleiding ter plaatse.

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.